I dag var sidste udkald for at kvalificere sig til Majoren i Katowice. Her skulle et hold fra hver region kæmpe om de sidste to pladser. Heriblandt var North, samt Envy med Karrigan. Derudover var ViCi Gaming fra Asien og Winstrike fra CIS regionen.

Dagen startede katastrofalt set med danske øjne. North lagde ud med at spille imod ViCi, og endte med at få en lussing på Inferno, hvor danskerne taber 16-8. Heller ikke Karrigan og Envy startede dagen godt ud. De tabte nemlig til Winstrike med hele 16-4 på Overpass

Efter en dårlig start for alle danskerne betød det at enten North eller Karrigan måtte forlade turneringen uden en plads ved Majoren. Det skulle afgøres i en bedst ud af tre kamp, hvor de tre maps var Train, Mirage og Inferno

Kampen startede ud på Train, hvor North får en drømme start. De viser langt om længe hvorfor de er anset for at være et tophold, og vinder første halvleg med 13-2. Envy svarer i anden halvleg igen, hvor de får lov til at være på den stærke CT-side. Envy tager 7 runder i træk, før danskerne begynder at svare igen. Desværre for Karrigan og co. var de for langt bagud, og taber første map 16-9.

På andet map, Mirage, er det igen North der kommer klart bedst fra start. Efter en god halvleg for både Valde og Gade, vinder de første halvleg 9-6. Føringen bliver igen for stor til Envy, der aldrig kommer op og spiller på samme individuelle niveau. North vinder andet map 16-11, og går derfor videre til den afgørende kamp om den absolut sidste Major plads.

North skulle i sidste og afgørende kamp op i mod selv samme hold der tidligere på dagen slog dem, nemlig ViCi Gaming. Denne gang stod det på en bedst ud af tre med maps, Dust 2, Inferno og Mirage

North viser på første map at de er blevet bedre i løbet af dagen, og spiller meget bedre op imod ViCi, i forhold til tidligere. Dog forbliver kampen tæt, og North taber første halvleg 9-6. I anden halvleg formår danskerne stadig ikke at få ordenlig fat i kampen, og ender med at tabe 16-12.

Inferno, hvor North tidligere tabte til ViCi,var det alt eller intet. North skulle finde en sejr frem. Danskerne kommer stærkt fra start, og med en Valde i topform vinder de første halvleg 11-4. I anden halvleg kommer North igen ud i problemer, og ViCi udligner 12-12. Kampen fortsætter utrolig tæt, og ender 15-15, og går dermed i overtid. Første overtid ender 18-18, og endnu en overtid må tages i spil. I anden overtid tager ViCi fat, og vinder samlet 22-20.

Med dette resultat er North ude af turneringen, og har nu ingen chance for at kvalificere sig til Majoren. De to sidste pladser går til ViCi Gaming og Winstrike