I går aftes blev den Amerikanske League of Legends sæson skudt i gang (LCS). En sæsonstart der skulle vise sig at være rigtig god, set med danske øjne. 


Sæsonens første kamp stod imellem sidste års finalister Team Liquid og Cloud 9

Team Liquid der i vinterpausen har hentet den danske midlaner Jensen ind fra dagens modstandere, Cloud 9, skulle ud og vise at de har fortjent årets helt store favoritværdighed. Kampen starter bedst ud for Cloud 9, der tidligt får et first blood i toplanen, efter en god gank fra Svenskeren. Team Liquid svarer tilbage, og et langt stykke inde i kampen er det meget lige. Team Liquid trækker dog ligeså stille fra efter nogle gode picks, og især den nye mand på holdet, Jensen, spiller på højt niveau. Team Liquid ender med at vinde åbningskampen. 

Team Liquid 1-0 Cloud 9


Anden kamp stod på endnu et opgør mellem to af de helt store organisationer, nemlig Team Solo Mid og 100 Thieves

TSM der med dansk deltagelse i form af midlaner Bjergsen og ADC Zven, skulle for alvor ud og bevise, for deres store fanbase, at sidste års dårlige sæson ikke vil gentage sig. Med en ny toplaner i form af unge BrokenBlade, og veteran support, hentet fra Echo Fox, i form af Smoothie, var de klar til at bevise deres værd. Også 100T har i vinterpausen hentet forstærkninger, i form af dobbelt verdensmester ADC Bang, der er hentet ind fra det legendariske hold SKT

Kampen starter stille ud, og 100T får en tidlig føring fra stærke lanes. Dog var det stilhed før stormen, inden TSM fik to hurtige kills ved dragen. Derfra fortsatte TSM med imponerende samarbejde, og de kommer stille og roligt længere foran. I sær Zven Ezreal får hele 7 kills, og med det kan TSM kører sejren sikkert i hus. 

100 Thieves 0-1 Team Solo Mid


I dagens tredje kamp skulle Counter Logic Gaming og Optic Gaming op imod hinanden

I en kamp mellem to hold der inden sæsonen ikke er set som tophold på papiret, men hold der kan gå hen og overraske. Kampen starter stille ud for begge hold, der ikke tager de store chancer. 25 min inde i kampen har der ikke været mere end 7 samlet kills, men på trods af det har Optic Gaming, via farm og towers, spillet sig til en solid føring på 3000 guld. CLG prøver at hænge på og stoppe blødningen, men uden held. Optic Gaming får efter 35 min Baron, og lukker derfra sikkert kampen. 

Counter Logic Gaming 0-1 Optic Gaming


Fjerde kamp var imellem Golden Guardians og FlyQuest

Golden Guardians der sluttede sidste sæson ud på en sidste plads, har i løbet af vinterpausen hentet nye og bedre spillere ind. Både tidligere toplaner fra TSM i form af Haunzter, samt veteran midlaner Froggen, der er tilbage på den professionelle scene efter en pause sidste år. Inden sæsonen har der været høje forventninger til dette nye, og på papiret opgraderet line-up. De skulle op i mod FlyQuest der stiller op med den danske jungler Santorin

Vi skulle hele 12 minutter ind i kampen før der kom et first blood. FlyQuest starter ud med to kills, og udnytter deres gode teamfight teamcomp. FlyQuest bliver ved med at finde kills ved hjælp af deres Camille og Galio combo, hvorimod Golden Guardians har svært ved at finde åbninger. FlyQuest vinder kampen efter 32 minutter. 

Golden Guardians 0-1 FlyQuest 


Aftenens sidste opgør var i mellem Echo Fox og Clutch Gaming

To hold der i løbet af vinterpausen har byttet mange spillere mellem hinanden. Clutch Gaming har fra Echo Fox fået, Huni og Damonte. Echo Fox har i bytte fået Clutch Gamings gamle botlane, Apollo og Hakuho, samt Solo. Derudover har Echo Fox også hentet den populære jungler Rush ind fra KT, der efter sit ophold på Cloud 9 for nogle år siden blev rigtig populær blandt fans. 

Clutch Gaming starter bedst ud efter at Huni sikre sig selv first blood på landsmanden, Rush, i et imponerende individuelt play. Clutch Gaming fortsætter deres aggressive spil, og med et par kills samt et dragon steal, fra Lira, har de efter 13 minutter en solid føring. Clutch Gaming sikre sig Baron 33 minutter inde i kampen, efter en vundet teamfight. Med en sidste stor combo vinder Clutch Gaming den sidste teamfight som sikre dem deres første sejr i sæsonen. 

Echo Fox 0-1 Clutch Gaming


Følg med igen i morgen hvor anden dagen af første uges LEC finder sted. Kampene kan følges på Twitch fra kl. 21.00

Riot Games stream (Engelsk)


187
gg
100 kr.
169
x-bet.co
100 kr.
844
Nordic
1599 kr.
671
Nordic
699 kr.
1089
Nordic
1489 kr.