Karrigan og Envy har de sidste to dage været i ilden til NA Minoren. De blev tidligere på ugen slået i semifinalen imod NRG, og måtte derfor ned i losers bracket, og kæmpe for det andet spot til Majoren.

I går startede de med at møde Intz i losers bracket semifinalen. Her måtte Karrigan og co. helt ud i tre maps for at kunne få kampen afgjort. Envy ender med at vinde kampen 2-1, og gik derfor videre til losers bracket finalen der blev spillet til aften. I finalen stod endnu et brasiliansk hold klar til kamp, i form af Furia Esports, der også blev sendt ned i losers bracket af selv samme hold der slog Envy ud, nemlig NRG

I dagens finale var de tre valgte maps Overpass, Cache og Train

Første map var Envys eget pick, nemlig Overpass. Her kommer Karrigan og co. sløvt fra start, og før de ved af det står den 9-0 til brasilianerne. Presset fortsætter og Furia dominerer første halvleg der ender 14-1. Herfra skulle der et mirakel til for Envy, et mirakel der aldrig kom. Envy taber første map med 16-2.

På andet map var Envy presset til det yderste, og var tvunget til at tage en sejr. De starter godt ud, og vinder første halvleg med 9-6. Føringen ved halvleg skulle vise sig ikke at være nok. Furia kommer flyvende ud på deres T-side af Cache, og vinder kampen efter en streak på 10 runder i træk. Cache ender 16-11 til brasilianerne. Med dette resultat spiller Furia sig til en direkte plads ved Majoren i Katowice. Hvor Envy kvalificerer sig til Minor Playoff, der vil blive spillet i morgen. Her kæmper 4 hold (et hold fra hver region) om de sidste to Major pladser. Dette er samme turnering hvor North også deltager. Vi går derfor en spændende dag i møde, i morgen, hvor både Karrigan og North kæmper om Major deltagelse. 

Minor Playoff kampene kan følges i morgen fra kl. 12.00 på Twitch. 

ESL - Minor Playoff (Engelsk)


169
x-bet.co
100 kr.
671
Nordic
699 kr.
1089
Nordic
1489 kr.
844
Nordic
1599 kr.
187
gg
100 kr.