I aftes startede uge to af LEC, og alle 10 hold skulle igen i kamp. 


Første kamp på dagen var Fnatic vs. Team Vitality

Et af de hold der kom rigtig skidt fra start sidste uge var Fnatic, der på ingen måder fortsatte deres gode form fra 2018, og endte sidste uge 0-2. De skulle til aften op i mod Team Vitality, der i sidste uge sluttede 1-1. I denne kamp var der pres på Broxah og resten af Fnatic, og det kunne igen ses på deres spil. De starter allerede tidligt ud med at falde bagud, i sær på farm blev både den nye mand i midten Nemesis, og toplaner Bwipo virkelig udfordret af Team Vitalitys gode early laners. Det tidlige pres i lanes blev nok til at Team Vitality kunne kører sejren i hus, og sende Fnatic videre til i morgen med 0-3 samlet. 


Dagens andet opgør var med dansk dentagelse på begge hold, og var Splyce vs. Rogue

I denne kamp skulle de gamle holdkammerater Kobbe (Splyce) og Sencux (Rogue) mødes. Kampen starter ud som en tæt affære hvor både Rogue og Splyce får kills på bordet. Dog viser Splyce at deres kommunikation og individuelle niveau er højere end modstanderen, og i sær Xerxe dominerer på Karthus i junglen, og ender med en score på hele 11-1-7. Splyce sikre sig deres anden sejr i denne sæson, hvor Rogue må kæmpe videre for deres første sejr. 


Dagens tredje kamp skulle vise sig at være en tæt affære, i mellem G2 Esports vs. Excel Esports

Inden kampens start var der ingen tvivl om at Caps og co. fra G2 Esports var kæmpe favoritter, og ikke burde have problemer med at vinde denne kamp. Det skulle vise sig at være forkert, efter G2 Esports drafter en sjov teamcomp, der ikke fik den earlygame succes som var håbet. Excel Esports kom foran med godt spil fra Caedrel i junglen, men de kunne aldrig helt få lukket kampen. Dette straffer G2 Esports, og med utroligt individuelt spil fra Caps kommer de tilbage i kampen, og ender med at vinde en utrolig tæt kamp der i alt havde hele 35 kills. Caps slutter med en samlet score på 9-2-4.


Fjerde kamp var opgøret mellem de to tyske organisationer FC Schalke 04 vs. SK Gaming

På trods af at der ikke var nogle danske spillere repræsenteret i denne kamp, var det stadig en kamp der kunne få det ene hold foran det andet, i den samlede stilling. Schalke ender med at tage sejren efter en imponerende kamp fra ADC Upset der ender med en score på 8-0-8, på Kai'Sa


Dagen slutter af med dansk ejede Origen vs. Misfits

Misfits viste sidste uge at de kunne spille aggressivt, og leve op til den hype der har været omkring dem. I første uge gik de 2-0. Origen viste også fine takter, og gik 1-1 sidste uge, på trods af nogle store modstandere. I dag skulle Origen igen i kamp i mod et af de forventede top hold, og Misfits viser fra start at deres early game er lige hvor det skal være, med 3 kills inden for 8 minutter. Origen prøver ihærdigt at holde fast, uden at Misfits stikker af. Dog fortsætter aggressionenen fra superteamet, og efter 20 minutter er Misfits foran med 6 kills, 3 drager og 4 tusinde guld. Efter ikke mindre end 22 minutter sikre Misfits sig også Baron, og derfra er der intet for Origen at gøre. Misfits tager sin tredje sejr, og fortsætter, sammen med G2 Esports, ubesejret. 


Følg med igen i eftermiddag hvor uge 2 af LEC bliver konkluderet. Kampene kan følges på Twitch fra kl. 17.00.

Riot Games - LEC Stream


671
Nordic
699 kr.
169
x-bet.co
100 kr.
1089
Nordic
1489 kr.
845
Nordic
1599 kr.
187
gg
100 kr.