I dag skulle det afgøres om Envy, med deres nye kaptajn Karrigan, skulle direkte videre til NA Minor finalen hvor vinderen kvalificerer sig direkte til Majoren i Katowice. Modstanderen var NRG, der i øjeblikket er rangeret som det niende bedste hold i verden, og det var derfor ikke nogen nem opgave for Karrigan og co.

Første map - Overpass - der blev valgt af NRG, startede dårligt ud for Envy. Så dårlig at scoren efter de første 11 runder hed 10-1 til NRG. Derfra begyndte Karrigan at få styr på holdet, og de kommer tilbage i første halvleg og taber ikke med mere end 10-5. I anden halvleg fortsætter momentum for Envy og de kommer op og udligner 10-10. Herfra begynder NRG at vågne op igen, og får igen fat i kampen og vinder samlet 16-11.

Andet map stod på Mirage. Endnu en gang bliver det en svær start for Envy, der lider under det tårnøje individuelle spil fra NRG. I sær CeRq spiller fantastisk, og fører sit hold til en føring på hele 12-3 ved halvleg. I anden halvleg får Envy lidt bedre fat, men de må stadig se sig slået 16-9.

Med dette resultat kvalificerer storfavoritterne fra NRG sig til finalen i morgen, hvor Envy ryger ned i "Losers bracket" hvor de stadig har en chance for at kæmpe sig tilbage, og kvalificerer sig til Majoren den vej.

NRG skal i finalen i morgen møde vinderen mellem Furia eller Intz, hvor Envy tager imod taberen af det opgør.

Begge kampe spilles i morgen fra kl. 17.15 hvor Envy og Karrigan ligger ud med at spille deres kamp.