I dag skulle det afgøres om Envy, med deres nye kaptajn Karrigan, skulle direkte videre til NA Minor finalen hvor vinderen kvalificerer sig direkte til Majoren i Katowice. Modstanderen var NRG, der i øjeblikket er rangeret som det niende bedste hold i verden, og det var derfor ikke nogen nem opgave for Karrigan og co. 

Første map - Overpass - der blev valgt af NRG, startede dårligt ud for Envy. Så dårlig at scoren efter de første 11 runder hed 10-1 til NRG. Derfra begyndte Karrigan at få styr på holdet, og de kommer tilbage i første halvleg og taber ikke med mere end 10-5. I anden halvleg fortsætter momentum for Envy og de kommer op og udligner 10-10. Herfra begynder NRG at vågne op igen, og får igen fat i kampen og vinder samlet 16-11. 

Andet map stod på Mirage. Endnu en gang bliver det en svær start for Envy, der lider under det tårnøje individuelle spil fra NRG. I sær CeRq spiller fantastisk, og fører sit hold til en føring på hele 12-3 ved halvleg. I anden halvleg får Envy lidt bedre fat, men de må stadig se sig slået 16-9. Med dette resultat kvalificerer storfavoritterne fra NRG sig til finalen i morgen, hvor Envy ryger ned i "Losers bracket" hvor de stadig har en chance for at kæmpe sig tilbage, og kvalificerer sig til Majoren den vej. 

NRG skal i finalen i morgen møde vinderen mellem Furia eller Intz, hvor Envy tager imod taberen af det opgør. 

Begge kampe spilles i morgen fra kl. 17.15 hvor Envy og Karrigan ligger ud med at spille deres kamp. 

ESL Stream 


187
gg
100 kr.
845
Nordic
1599 kr.
671
Nordic
699 kr.
1089
Nordic
1489 kr.
169
x-bet.co
100 kr.