Igen idag skulle Karrigan og Envy i kamp til den amerikanske Minor. Efter nederlaget til Furia i går stod den i dag på en afgørende kamp hvor taberen ville ryge ud af turneringen, og derfor være ude af spillet om en plads til den kommende Major i Katowice.

Envy skulle igen op imod Team One, som de igår slog uden problemer i turneringens første kamp. I dag skulle de spille bedst af tre, på maps Train, Dust 2 og Overpass

Første map var valgt af brasilianerne og var på Train. Det blev en god start for brasilianerne der så komfortable ud på deres eget map pick, og de vinder første halvleg 9-6. Anden halvleg bliver ikke meget anderledes hvor brasilianerne fastholder deres pres, og ender med at tage første map uden de store problemer 16-8.

Dust 2 kommer Envy bedst fra start på trods af presset. De kommer foran 6-1 inden Team One begynder at svare fra sig. Brasilianerne svarer så meget fra sig at de tager 7 runder i træk, og sørger for at Envy kun vinder første halvleg beskedent med 8-7. Anden halvleg viser sig at være lige så tæt som den første, og kampen svinger flere gange i begge holds retning. Dette resulterer i en 15-15 stilling der fører kampen i overtid. I overtiden får Envy langt om længe ordenligt fat og vinder samlet Dust 2 med 19-17.

På tredje og sidste map Overpass kommer Karrigan og co. igen under pres fra starten af. Team One ser ligesom på første map, Train, komfortable ud og vinder første halvleg 9-6. Anden halvleg starter ud med en vundet pistolrunde fra Envy, men der bliver hurtigt svaret igen fra Team One, og amerikanerne får derfor ikke konverteret den økonomiske fordel fra pistolrunden. Herfra fortsætter kampen med at være utrolig tæt, og momentum svinger til begges side flere gange. Til sidst trækker Envy det længste strå, og vinder det afgørende map 16-14

Med denne sejr går Envy videre til semi-finalerne der bliver spillet i morgen. Modstanderen bliver storfavoritterne NRG der uden problemer kvalificerede sig direkte til semifinalerne i går.