Den Amerikanske Minor turnering er i gang, og skal ligesom i den europæiske sidste uge have afgjort hvilke to hold der går direkte videre til Majoren i Katowice næste måned. Selvom det er amerika bliver vi ikke snydt for dansk deltagelse. Danske Finn "Karrigan" Andersen er nemlig til at finde på holdkortet hos Envy. Den danske veteran blev i vinterpausen lånt ud til det amerikanske hold fra FaZe Clan.

Envy skulle fra starten af turneringen ud i en bedst af en i mod brasilianske Team One. Mappet blev Dust 2, og Karrigan og co. kommer hurtigt fra start. Faktisk så hurtigt at kampen aldrig når at blive spændende. Envy slutter første halvleg foran 12-3, og vinder kampen hurtigt efter 16-3.



Med en hurtig sejr i hus lød næste modstander på endnu et hold fra Brasilien, nemlig Furia, der tidligere vandt deres første kamp imod eUnited

Kampen er bedst ud af tre, og første map er på InfernoEnvy får en god start og kommer hurtigt foran 6-0. Derfra kommer brasilianerne tilbage og taber kun første halvleg 8-7. I anden halvleg er det igen amerikanerne der kommer bedst fra start, og er oppe at føre 14-9. Igen svare brasilianerne tilbage og vinder de 7 næste runder, og dermed også mappet 16-14.

På andet map, Mirage, var Envy nødsaget til at vinde. Heldigvis var det deres eget map pick. Igen er det amerikanerne der starter bedst ud ved at tage pistol runden, og kommer foran. Dog gentager historien sig fra sidste map, og brasilianerne trækker sig tilbage i kampen, og ender med at vinde første halvleg 8-7. Anden halvleg fortsatte med brasiliansk momentum, og Furia vinder 16-9. 



Dette betyder at Furia er direkte videre til semifinalerne, og at Envy må i kamp igen i morgen. 

Følg med i morgen på Twitch hvor NA Minoren starter fra kl. 17.15.

NA Minor stream A

NA Minor stream B