I dag blev det afgjort hvilket hold der skulle sikre sig det sidste direkte Major spot fra Europa, samt 15.000$. Danske North skulle igen møde Team Vitality, som de slog 2-0 for ikke mindre end et par dage siden. Igen valgte danskerne mappet Nuke som deres map pick, hvor franskmændene valgte Mirage. Den tredje og afgørende map blev Inferno

Første map var Mirage der fra starten overhovedet ikke gik danskernes vej. North kommer bagud med hele 8-1, men trækker sig tilbage i kampen med en Valde i topform. Danskerne ender kun med at tabe første halvleg 8-7. I anden halvleg kommer danskerne hurtigt ud og vinder pistolrunden. Desværre svarer Team Vitality hurtigt igen og vinder fire runder i træk, så den står 12-8. Endnu en gang får danskerne på imponerende vis vendt kampen til deres fordel, og ender med at vinde første map 16-12 efter 8 vundet runder i streg. Valde slutter kampen med en samlet "Average damage per round" på imponerende 147, og viser igen hvorfor han er i årets top 20 liste over bedste spillere i verden. 

På andet map Nuke, starter franskmændene ud på mappens stærkeste side, CT-siden. Her så vi sidste gang de to hold mødtes, for et par dage siden, at det var siden hvor begge hold spillede klart bedst. Dette er også tilfældet i dagens kamp hvor Team Vitality starter ud med en hurtig 5-0 føring. Endnu en gang har North ikke succes på T-siden af Nuke, og taber første halvleg med hele 13-2. Der skulle et mindre mirakel til før at danskerne kunne komme tilbage og vinde Nuke. Miraklet kom aldrig og North må se sig slået med 16-5. 

De to hold skulle nu ud i det afgørende map på Inferno. Et map som både North og Team Vitality normalt er gode på. Dog er franskmændene ekstra gode på den, og har de sidste tre måneder kun tabt der på én gang og vundet 15 gange. 

For tredje map i streg starter danskerne sløvt ud, og kommer bagud med 10-0 før de vinder deres første runde. Første halvleg slutter 12-3 til franskmændene. Anden halvleg starter bedre ud for North efter de vinder pistol runden, men det bliver aldrig helt nok. North ender med at tabe 16-8, hvilket betyder at de sammenlagt taber 2-1 og misser endnu en chance for at kvalificere sig direkte til februars Major. 

Med dette resultat betyder det at North har en sidste chance, der finder sted d. 27 Januar. Her kæmper tredje pladsen fra alle Minor turneringer fra de forskellige regioner i en sidste turnering der afgører hvem den sidste plads skal gå til. Hvis danskerne ikke klare den der bliver det uden dem til Katowice Majoren næste måned. 

Følg med igen d. 27 Januar, hvor vi naturligvis også vil dække resultaterne her på Gaming.dk