Sæsonen er startet godt ud for danske Astralis, der i nat spillede sig videre til semifinalen i iBuypower Masters IV. Starten på turneringen skulle dog vise sig at være noget langtrukken eftersom der var enorme tekniske problemer som endte med at tage flere timer at løse. Det betød at Astralis der skulle spille åbningskampen måtte stå standby indtil problemerne var løst. 

Efter flere timers ventetid begyndte første kamp omkring kl. 23 dansk tid, og modstanderen var Complexity Gaming. Et hold der i vinterpausen har skiftet ud, og måtte også spille med en stand-in i turneringen her i form af tidligere Cloud 9, spiller der ikke har spillet professionelt i noget tid, nemlig Jordan "N0thing" Gilbert. Dette kunne godt mærkes på amerikanerne der allerede fra start på Dust 2 er i problemer i mod danskerne. Astralis ligger ud med en dominerende første halvleg der ender 13-2. I anden halvleg går der heller ikke længe før kampen bliver afgjort, og danskerne tager årets første sejr 16-3. 

Senere på aftenen skulle Astralis møde vinderen af den anden kamp i deres gruppe. Dette endte med at være endnu et amerikansk hold, nemlig Cloud 9, der også spiller turneringen med en helt ny spiller. Heldigvis for Cloud 9 lod det til at fungere lidt bedre, og de formår at spille en god første halvleg i mod danskerne på mappet Mirage, der ender i en tæt 8-7 til danskerne. I anden halvleg tager amerikanerne pistolrunden og kommer for en kort stund foran 10-8. Derfra tager Astralis over og vinder hele 8 runder i streg, og dermed lukker kampen 16-9. 

Med dette resultat er Astralis videre til semifinalerne der bliver spillet i aften fra kl. 22.00. Desværre spiller danskerne i den sene semifinale, hvilket betyder at den højst sandsynligt først starter en smule ude på natten, alt efter hvor hurtigt de andre kampe bliver afviklet. 

Ud over Astralis spillede amerikanerne fra Team Liquid sig også direkte i semifinalen, der bliver spillet som den første omkring kl. 22. Inden da skal de sidste to semifinalister findes mellem Luminosity, FaZe Clan, Cloud 9, Fnatic og Ghost. 

Følg hele turneringen fra i aften kl. 19.00 på Twitch. Stream linket er nedenunder. 

iBuypower stream (Engelsk)