I dag var den store finale dag til EU Minoren hvor danske North skulle spille om en direkte plads til Majoren samt 30.000$, og taberen i kamp igen i morgen om den sidste direkte plads. Modstanderen var finske ENCE der i løbet af turneringen har spillet imponerende og kun tabt 1 map. Derfor stod det klart at det for North ville være den sværeste modstander der manglede, for at sikre sig en Major plads. 

Kampen var bedst ud af tre, og første map bød på Train, valgt af ENCE. Allerede fra start er det en tæt kamp, men North får trukket væk og spiller sig til en føring på 7-4. Desværre trækker de finske drenge kampen tilbage lige inden pausen og vinder halvlegen 8-7, på den på papiret svageste side af mappet, nemlig T-siden. Den tætte kamp skulle vise sig at fortsætte i anden halvleg, endda så tæt at kampen ender 15-15 og må i overtid. Vi skulle helt ud i dobbelt overtid før ENCE til sidste kunne kalde sig vindere af første map med 22-20.

Andet map Inferno valgt af North var et must win for danskerne. ENCE tager momentum med fra sidste map og starter ud med en 6-0 føring. Denne dominans holdte ved og de finske drenge kunne slutte første halvleg 13-2. Den føring blev for stor en mundfuld for danskerne, og ENCE ender med at vinde map to 16-7, og derfor samlet vinder finalen 2-0

Med dette resultat betyder det at ENCE kvalificerer sig direkte til Majoren, hvor North i morgen skal ud i en kamp om den sidste direkte Major plads, hvor de møder franske Team Vitality som de vandt over så sent som i går.

Følg med i morgen i den afgørende kamp der bliver vist på Twitch kl. 17.15. Link nedenunder.  

ESL Stream