I dag var dagen hvor danske North skulle spille om at gå videre til finalen i EU Minoren. Modstanderen var det forholdsvis nye franske hold Team Vitality, der tidligere i turneringen slog både Optic Gaming og Valiance og gik derfor direkte videre til dagens semifinale. Så nem var vejen ikke for North der startede turneringen ud med at tabe, og måtte derfor i går igennem hele to kampe for at nå hele vejen til i dag. 

Efter veto'en blev det bestemt at de tre maps skulle være Nuke, Dust 2 og Mirage. Første map Nuke som var danskernes map valg. Kampen starter skidt ud for North der ellers efter en tidlig 3-1 førring falder helt fra hinanden. Team Vitality ender med at vinde 10 ud af 11 runder, og vinder halvlegen 11-4. Heldigvis for de danske drenge starter de anden halvleg godt ud, og på trods af en tabt pistolrunde får de vendt skuden og vinder hele 11 runder i træk der giver dem en førring på 15-12. Den sidste runde skulle vise sig at være svær at få, dog lykkedes det for North og de vinder med nød og næppe første map 16-14 efter et imponerende comeback.

Med en 1-0 førring stod næste map på franskmændenes valg Dust 2 et map som vi også så danskerne vinde på i går, i en tæt afgørende kamp. Også et map som Team Vitality har vundet to gange på tidligere i denne turnering. Igen var det franskmændene der kom bedst fra start, og får hurtigt en solid førring. Team Vitality vinder første halvleg 10-5. Ligesom første map kom North godt tilbage i anden halvleg og tager en imponerende sejr på 16-12.

Dette resultat betyder at North kvalificere sig til EU Minor finalen, hvor der bliver spillet om en direkte plads til Majoren i februar, samt 30.000$. 

North mangler nu en modstander til finalen. Her er det ENCE i mod Valiance der skal spille om den sidste plads, og den kamp kan følges på Twitch lige nu. Selve finalen bliver spillet i morgen kl. 20.45, og kan følges på samme link som vist nedenunder. 

https://www.twitch.tv/esl_csgo


317
Nordic
1599 kr.
269
Nordic
699 kr.
196
Nordic
1099 kr.
260
Nordic
1449 kr.
482
Nordic
1489 kr.