Har du en stor kærlighed til hunde og kan du heller ikke undvære dem, når du spiller? Der findes heldigvis mange forskellige spil, hvor hunde er en del af spillet. De forskellige hundespil passer både til små som store, hvilket gør det oplagt at spille sammen med dine børn eller mindre søskende.

  • 1.Puppy Beauty Salon

Måske går du og drømmer om, at have din egen hund, som du kan gå lange ture med og som du kan tage med i en hundesalon, der tilbyder det samme som på hjemmesiden: http://hunderup-hundesalon.dk/. I spillet Puppy Beauty Salon får du lov til at lege hundeejer og style din hund som var den i en hundesalon. Du kan børste hundens hår, give den et bad og til sidst give hunden tøj og/eller accessories på i form af sløjfer, et tørklæde eller andet.

  • 2.Tea Dog’s Little House

I bedste Sims-stil kan du i spillet Tea Dog’s Little House indrette hjemmet til den hund, du har valgt. Spillet handler om at designe alle rum i hundens hjem, og derefter kan den benytte de forskellige ting, så hunden bl.a. kan få et bad, sidde på en stol ved spisebordet eller sove.

  • 3.Scooby Doo Graveyard Dash

Hvem husker ikke vores alle sammens yndlings tegneseriehund, Scooby Doo? Der findes flere forskellige spil, hvor du kan være Scooby Doo og opleve hans eventyr. I Scooby Doo Graveyard Dash befinder Scooby sig på en kirkegård, hvor du skal styre ham til at undgå spøgelser og åbne grave, som Scooby kan falde ned i. Samtidig skal du styre Scooby til at få fat i midlerne til at løse mysterier, hvor disse midler bl.a. er lommelygter, lup og kødben til Scoobys energi.

  • 4.Sort My Tiles Underdog

Hvis du mangler et mere afslappende spil, der kan få dig helt ned i gear, kan spillet Sort My Tiles Underdog være noget for dig. I dette spil skal du lægge et puslespil, der til sidst viser et billede af Underdog. Et puslespil kan virke afstressende og være en god måde, at tage en pause fra eksamenslæsning eller fra arbejdet. Det kan samtidig give den effekt, at man husker bedre, hvilket kan være behjælpeligt til dine eksamener eller møder på arbejdet.

  • 5.Lady og Vagabonden

Spillet med Lady og Vagabonden udfordrer dine observerende evner og går ud på, at du med en lup skal finde gemte bogstaver i billedet af Lady og Vagabonden og derefter klikke på dem. Bogstaverne er ikke til at se uden brug af luppen og klikker du unødvendigt på billedet, risikerer du at få minuspoint.

Hvis du mangler en yderligere liste over fiktive hunde i spil, kan du finde den på wikipedia.org, som giver en liste over hundens karakter, spillets navn og hvilket system, det kan spilles på.


260
Nordic
1449 kr.
196
Nordic
1099 kr.
268
Nordic
699 kr.
317
Nordic
1599 kr.
482
Nordic
1489 kr.