​Alternative søgemaskiner

Begrebet ”gaming” er efterhånden kendt i hele verden. Brugere verden over spiller spil som aldrig før, og der opleves et stigende antal af gamere rundt omkring i verden. Hvert år bliver der udviklet mere avancerede og anderledes spil, som kan få de fleste brugere helt oppe at køre.

Få svar på dine spørgsmål

Mange af de brugere der spiller spil har prøvet, at de står og mangler nogle svar til, hvordan de skal komme videre i et spil, eller blot en vejledning til, hvad man skal gøre. Det er ganske normalt engang i mellem at stille spørgsmål til, hvordan spillet skal færdiggøres. I denne artikel får brugeren et kendskab til, hvilke søgemaskiner der er værd at tage et ekstra kig på, hvis man ønsker resultater, som Google eller Yahoo ikke nødvendigvis kan give.

Google er ikke den eneste søgemaskine

De fleste tænker med det samme ”Google” når de hører ordet ”søgemaskine”, men det betyder ikke, at der ikke findes andre alternativer. Google er klart et af de mest fremtrædende søgemaskiner, og flere millioner mennesker bruger det dagligt til at finde svar på diverse spørgsmål. Især for gamere, kan det nogle gange være svært at finde de svar man står og mangler, da ikke alle spørgsmål er lige simple. Her kan det hurtigt være en fordel at kende til flere forskellige søgemaskiner, så muligheden for at søge efter yderligere svar er der.

Få kendskab til nye muligheder

En god mulighed for at finde alternative søgemaskiner, kan du se ved at kigge hos sogemaskiner.dk. Her er det muligt at danne et overblik over, hvilke søgemaskiner der nemt kan benyttes. Inden brugeren benytter sig af diverse søgemaskiner, så er det også altid en god idé at kende fordelene og ulemperne ved disse maskiner, og det giver denne side dig netop en chance for. Det er aldrig sjovt, hvis der søges efter noget bestemt, og ingen resultater dukker op. Her er det derfor fornuftigt at kende til mere end én søgemaskine, så man på den måde kan tjekke resultaterne på andre maskiner, og derved se, om det kan hjælpe.

DuckDuckGo, Qwant og meget mere

Som sagt findes der et hav af forskellige søgemaskiner udover Google, og nogle af disse alternativer kunne være Bing Danmark, DuckDuckGo og Qwant. Her har brugeren stadigvæk mulighed for at søge efter svar på dansk, da det for nogen er vigtigt og mest ”trygt” at finde noget på det samme sprog, som brugeren selv snakker. Hvis brugeren ikke har en præference angående danske eller engelske svar, så er der en masse gode potentielle muligheder. Uanset hvad præferencerne skulle være, så findes der søgemaskiner som prøver at hjælpe så godt som overhovedet muligt.

Søgehistorikken holdes hemmelig

Ved nogle af disse søgemaskiner garanteres det også, at de ikke sporer brugeren, samt holder søgehistorikken hemmelig. Det lyder muligvis som nogle standardregler, men det er et faktum, at mange søgemaskiner ikke har disse regler, og derfor kan det være en fordel at undersøge nærmere. For nogle er dette en nødvendighed, imens andre ikke finder det så vigtigt. Uanset hvilket valg brugeren tager, så skal muligheden for selv at kunne vælge til eller fra være der.

Vejledning

Skulle tvivlen komme brugeren til gode, så er det nemt at få svar på spørgsmål. Der bliver forklaret hvordan de forskellige søgemaskiner benyttes, samt hvis der er nogle særlige regler, som der skal tages stilling til. Det er altid et plus at have kendskab til den søgemaskine der benyttes, og vigtigst af alt, så skal brugeren føle sig tryg ved at benytte sig af denne. Hvis ikke det er tilfældet, så er det bestemt på høje tid, at der bliver taget en ny søgemaskine i brug. Heldigvis har brugeren mere end blot et par enkelte muligheder for at skifte søgemaskine, da der som tidligere nævnt er mange alternativer.