I går aftes blev de sidste hold til den europæiske Contenders League (PCL) fundet. Denne liga befinder sig lige under the PUBG Europe League (PEL), hvor de bedste hold kommer til at spille. 

Kvalifikationsrunderne var spækket med danskere, fordelt på 21 hold fra preliminaries frem til den fjerde, og sidste, runde. I løbet af turneringen var der dog mange af de danske spillere der blev sorteret fra. Holdene skulle sikre sig en ottendeplads, som minimum, under hvert gruppespil. Det betød altså at deltagerne blev så godt som halveret efter hvert stadie. Preliminaries blev spillet af hold, som ikke allerede havde kvalificeret sig gennem tidligere turneringer.

Stadierne blev afviklet over fire runder, på nær det sidste og afgørende, hvor der blev spillet seks runder i hver gruppe. Dette var en meget efterspurgt justering fra spillerne, da fire runder ikke er meget at vurdere hold ud fra, i et spil som PUBG. Dermed blev kravet for oprykning også hævet fra en ottende- til en syvendeplads under de sidste runder.

Herunder kan du se en liste over alle de deltagende danskere og deres resultater. Alt data; spiller- og holdnavne, resultater osv., er hentet fra Starladders officielle hjemmeside. 

Det betyder at Savage (ELGIGANTEN Gaming), Hannibr0 (Riddle Esports), ZiphoN (Sweaty Nerds) og dingleraebs fra Zoekt een Naam, alle får chancen for at forbedre sig i den nye liga, hvor de med tiden vil kunne rykke op. De slutter sig desuden til hamster og bjorN, der også kommer til at spille i Contenders League. Gutterne fra Team GamerLegion formåede desværre ikke at kvalificere sig direkte til PEL. 

Herunder kan du se skemaet for den næste del af deres rejse, inden for professionel PUBG. Der går nemlig ikke længe før det går løs igen!


260
Nordic
1449 kr.
268
Nordic
699 kr.
482
Nordic
1489 kr.
317
Nordic
1599 kr.
196
Nordic
1099 kr.