Den Europæiske Minor er skudt i gang, og det betød at to danske hold skulle i aktion i håb om at kvalificere sig til Majoren i Katowice. Både North og Optic Gaming var i ilden til aften og det gik desværre ikke helt som håbet. 

Først var Optic Gaming i aktion i mod franske Team Vitality. Mappen lød på Dust 2 og på trods af en god første pistolrunde for Optic Gaming gik det hurtigt den forkerte vej. Optic Gaming får hevet sig en smule tilbage sidst på første halvleg der ender 9-6 til franskmændene. I anden halvleg krævede det dansk succes fra starten af, men Team Vitality havde godt styr på deres CT-side og ender med at vinde kampen 16-8. 

Ud over Optic havde vi også danske North i kamp som mødte det talentfulde Windigo. Mappen blev Overpass og igen blev det en god dansk start med en vundet pistolrunde, der ledte til en North føring på 2-0. Derefter gik det dog ned af bakke, og Windigo vinder hele seks runder i streg. Derfra blev det svært for North at recover, og halvlegen endte 9-6 til Windigo. Den dårlige trend fortsætter for danskerne i anden halvleg hvor Windigo snupper hele 7 runder i træk og vinder kampen 16-6.        

     

               

Med disse resultater betyder det at begge danske hold skal i eliminations kampene der bliver spillet som bedst af tre. Disse kampe bliver spillet i morgen kl. 17.15, og ser ud som følgende:

        

Der er altså allerede godt gang i overraskelserne til den Europæiske minor, og man kan i skrivende stund følge vinder kampene på twitch.tv hvor Team Vitality vs. Valiance og ENCE vs. Windigo bliver spillet. Følg med både nu og i morgen på nedenstående links. 

Stream A

Stream B


196
Nordic
1099 kr.
260
Nordic
1449 kr.
317
Nordic
1599 kr.
268
Nordic
699 kr.
482
Nordic
1489 kr.