Counter-strike Global Offensive 2019 sæsonen er ved at være i gang og Onsdag d. 16 Januar starter den Europæiske Minor hvor det skal afgøres hvilke tre sidste Europæiske hold skal videre til Majoren i Katowice, der starter i Februar. 

I EU minoren skal 8 Europæiske hold dyste i to grupper, af 4 hold hver. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til playoffs. Begge grupper er fyldt med talentfulde hold, og det bliver ikke nogen dans på roser for nogle af holdene.

Grupperne kan ses her:

 I gruppe A har vi danske Optic Gaming der med den nye mand Refrezh skal prøve at kæmpe sig forbi det multinationale storhold Mousesports, samt det forholdsvis nye franske hold Team Vitality, og til sidst det mere ukendte, men talentfulde Valiance

I gruppe B har vi endnu et stort dansk hold i North som må anses som store favoritter til at nå langt i turneringen. De skal op i mod de finske talenter ENCE eSports, tyrkiske Space Soldiers og Windigo Gaming der sluttede sidste sæson af rigtig stærkt i deres online kampe. 

Hvis vi kigger med danske øjne har vi to rigtig spændende kampe man ikke må gå glip af i morgen. Først er det Optic Gaming der skal i ilden kl. 16.05, og derefter North cirka kl. 17.15.

Oversigten over de danske kampe kan ses her:

 

Minoren kan blive fulgt på Twitch.tv. Der vil være to streams eftersom to kampe bliver spillet af gangen. 

Stream 1

Stream 2