Holder du af gaming, har du helt sikkert stiftet bekendtskab med et eller flere af de spil, vi kommer ind på her i artiklen. Vi tager udgangspunkt i, hvad der i vores optik er blandt de mest populære spil gennem tiderne. Baseret på medieomtale og naturligvis salget i butikkerne og på nettet.

Det bringer os til vores første spil. World of Warcraft - eller i daglig tale WoW. Et spil, der virkelig har fået megen omtale og med god grund. Det er et multiplayer-spil, som er en slags rollespil, hvor man påtager sig nogle karakterer og udkæmper et verdensslag. Et utroligt populært spil, der har gjort det godt igennem mange år og er udkommet i flere udgaver.

Biler og vold holder 100%

Ja, overskriften er måske knap så flatterende, men den holder vand, når vi taler gaming. Vold er en del af rigtig mange spil, hvor det enten gælder om at skyde hinanden eller at redde hinanden. Tag fx spillet Grand Theft Auto - også kaldet GTA. Det er en klassiker, som alle drenge har spille med stor glæde, og det holder stadig i dag, da det udkommer i flere udgaver ligesom det ses ved FIFA.

I GTA skal du smadre biler og stjæle dem. Har du i øvrigt en bil, der trænger til nye reservedele, kan du få reservedele til bilen her. Det kan være, du fik dårlig samvittighed over alle de biler, du lige har ødelagt i et spil GTA måske. GTA har været in i mange år, hvor det naturligt nok har været et spil for hankønnet. Ser man på andre spil som fx førnævnte WoW, er der i dag også mange hunkøn, der spiller.

FIFA og CS

Skulle vi blot have tre med, ville vi nok have valgt CS. Af respekt for at det i dag har skabt sig et kæmpe marked med professionelle spillere. Det er rigtig voldsspil, hvor det gælder om at pløkke det andet hold. Det er et taktisk spil, hvor du er afhængig af dine medspillere.

Counter Strike, som det også hedder, har været fremme i godt og vel 20 år. I starten blev det spillet derhjemme eller på netcaféerne, som dengang var fremme i alle storbyerne. I dag har vi hold som Astralis og North, der rejser verden rundt for at spille og repræsentere de danske faner.

FIFA er derimod et spil for fodboldelskere. Det er blevet så populært, at man i hver Superligaklub har et hold hver og har designet en liga til formålet. Der dystes i VM i FIFA, og Danmark har faktisk spillere, der er med helt fremme i verdenseliten og har vundet før. Det gode ved FIFA er, at det udkommer i en ny udgave hvert eneste år, hvor spillerne har fået nye færdigheder. Bliver de ældre, bliver de fx langsommere osv.

Udviklingen er synkron med virkeligheden, hvorfor det er så interessant for oprigtigt fodboldinteresserede. Det er dermed ikke sagt, at man ikke kan spille det, selvom man ikke følger med i fx PL. Det kan man sagtens. Det er jo stadig et computerspil, hvor dette spilles på Playstation.


363
PUBG
649 kr.
430
Paracon
1099 kr.
333
Paracon
589 kr.
563
Ny
449 kr.
1183
Nordic
699 kr.