Mange af os, der holder af at game, sidder naturligvis derhjemme og spiller online. Dog er der også mange gamere, der mødes og spiller hele dagen og kombinerer det med en bytur om aftenen.

Bare fordi vi er vilde med at game, og dumme folk betegner os som “nørder”, så betyder det ikke, at vi har dårlig stil. Vi kan sagtens elske at spille computer om dagen og så gå i byen og være stilede gentlemen om aftenen!

Til kombineret gaming og bytur er det altid godt at have et pænt sæt tøj og et stilet ur.

Urremmen er den lille frække detalje, som vi ofte overser

Når Astralis sidder og spiller CSGO ved de store internationale konkurrencer, er designet på deres ur naturligvis ikke det vigtigste i deres påklædning. Astralis-heltene sidder jo altid iklædt matchende teamdragter og gør kort proces af deres modstandere. Her er urene, de har på, naturligvis en ubetydelig detalje.

Uanset om du gamer eller ej, så kan du dog være sikker på, at det altid er smart at gå i byen efter jeres gaming-dag iført et pænt sæt tøj og med et flot ur.

Hvad end du så har et smart-watch, et digitalt armbåndsur eller et traditionelt mekanisk ur, så kommer uret altid forsynet med en urrem. For at være stilren, skal urremmen altid helst matche med uret. Selve urremmen skal dog også helst matche med det sæt tøj, som du har tænkt dig at tage på sammen med uret. Dette er en detalje, som mange af os glemmer, når vi forelsker os i et lækkert ur.

Urremme kommer fremstillet i plastik, læder, skind og træ. Du kan altid være sikker på at finde en flot læderrem til ur hos ditur.dk - alt i urremme. Dette er en webshop, som er specialiseret i ure og urremme. Når du som gamer bruger det meste af din fritid på at spille computer med vennerne, så er det godt at kunne få dine indkøb af ure og tøj overstået hurtigt og bekvemt på nettet.

Sørg for et matchende outfit til jeres gamer team

Det kan være, at du har planer om at at spille computer på konkurrenceniveau med dine holdkammerater. I så fald kan det være en god ide at få lavet nogle ens T-shirts. Dette outfit kan I have på til at styrke jeres holdånd og image under konkurrencen.

Men hvorfor dog stoppe dér og ikke tage skridtet videre med nogle ens, lækre ure? Nu om stunder behøver det ikke at være dyrt at købe ure til holdet. Dette gælder især, hvis du køber flere ure på een gang. Du vil nemlig sandsynligvis kunne opnå en god mængderabat.

Hvis du ikke er interesseret i at købe helt nye ure til gamerholdet, så er der også råd at finde. Du kan nemlig i så fald blot investere i nogle ens urremme. Du kan altid finde et stort udvalg af urremme og læderremme hos Ditur.dk, som gamerholdet kan bruge.

Uanset om dit mål er at game på konkurrenceplan med gamerholdet, eller om det er at have en god bytur efter en dag med gaming, så har du altid muligheden for at gøre det med stil med et flot ur.


625
Nordic
699 kr.
132
x-bet.co
100 kr.
1034
Nordic
1489 kr.
788
Nordic
1599 kr.
152
gg
100 kr.