I de tidlige morgentimer annoncerede TSM at de, i den kommende sæson, vil tage deres første skridt ind i professionel Rocket League. Den amerikanske organisation - nok én af de største navne inden for esport - har i den forbindelse samlet et europæisk mandskab op:

 Remco "Remkoe" den Boer
 Otto "Metsanauris" Kaipiainen
 Jordan "EygeIgnite" Stellon

De tre spillere konkurrerede, indtil for nylig, under navnet We Dem Girlz. Holdet har været en stærk europæisk repræsentant til de store internationale turneringer, bl.a. med en samlet tredjeplads ved det seneste RLCS (Rocket League Championship Series) samt en førsteplads, og 72.000$, ved ELEAGUE Cup: Atlanta tilbage i december. På trods af organisationens nationalitet, vil holdet fortsat konkurrere i Europa. 

De tre veteraner havde selv følgende at sige:

“We're beyond excited to continue our journey under the TSM brand. It's one of the biggest and most respected organizations out there with an amazing and loyal fanbase. We’re stoked to help bring the brand into Rocket League, and we will do everything we can to make the organization and its fans proud. Definitely, this is a dream come true for all of us.”

I fremtiden kommer de til at spille under det sort/hvide logo, og det pres der kommer med at spille for TSM. Selv har organisationen store forventninger til holdet, og glæder sig til at være en del af endnu en esports-titel. Disse forventninger vil de tre spillere gøre deres bedste for at indfri. 

Hvorfor TSM ikke allerede konkurrerer inden for Rocket League, har længet været et spørgsmål blandt fans. Rocket League, der kort sagt er fodbold med biler, er over tre år gammelt og nogle er begyndt at mene, at det ikke har længe endnu. TSM's sene entré tyder dog på, at de stadig ser potentiale i spillet på længere sigt. 


1034
Nordic
1489 kr.
152
gg
100 kr.
788
Nordic
1599 kr.
625
Nordic
699 kr.
132
x-bet.co
100 kr.