Kort før jul blev det første - og største stadie - i forbindelse med de nye PUBG ligaer, afviklet. 

Contenders League

Deltagerne i den nye europæiske liga blev fundet, og nu er det så blevet tid til at finde deltagerne i ligaen under - the Contenders League. I Europa kommer der nemlig til at være tre niveauer:

  • PUBG Europe League (PEL) - hvor de bedste hold spiller
  • Contenders League (PCL)
  • Open Leagues

Ligesom ved kvalifikationen til PEL, vil holdene der ønsker en plads i PCL være fordelt i tre selvstændige regioner; Europe West (EW), Europe East (EE) og Middle East and Africa (MEA).
Runderne i den førstnævnte region vil finde sted fra den 12-15 januar, dernæst fra den 19-22 og den 26-29 januar i den sidste region. Der kommer til at være 13 åbne pladser i EW, 7 i EE og 6 til de bedste hold i MEA-regionen. 

Formålet med Contenders ligaen er, at skabe et miljø hvor hold får mulighed for at forbedre sig, og måske med tiden få chancen for at rykke op. Divisionen kommer til at huse 32 hold, én sæson varer otte uger og hver uge bliver der spillet 12 runder. 
Er man kvik til matematik vil man også have set at 13+7+6 ikke giver 32. Det er nemlig fordi at seks hold allerede sidder og venter i ligaen. Det er bl.a. GamerLegion hvor vi har hamster og bjorN. Organisationen har annonceret en kontraktforlængelse med spillerne, så mandskabet fra december forbliver intakt.

Der vil også være andre danskere, som vil forsøge at komme op og sikre sig en plads i PCL. Gutterne fra Odense Esport deltager, under navnet "Name Available Soon", vi har Savage fra Elgiganten Gaming, det danske hold WHOAREYOU og sikkert mange flere danskere fordelt på de 240+ hold. 

Runderne begynder fra i morgen kl. 19:00. Kvalifikationen forventes at kunne følges her.

National PUBG League

På den anden side af Atlanterhavet, er der også gang i forberedelserne til deres liga. Den vil blive kaldt National PUBG League (NPL), med et lignende format til det i Europa. Dog spiller de også om en præmiepulje samtidig med at de konkurrerer om pladser i ligaen. 32 hold - otte inviterede og 24 kvalificerede - vil være klar til at vise deres værd fra den 7. januar.

Der vil være en detaljeret uddybning af turneringen tilgængelig, før kampstart i næste uge.


151
gg
100 kr.
1033
Nordic
1489 kr.
132
x-bet.co
100 kr.
784
Nordic
1599 kr.
623
Nordic
699 kr.