ESport har for alvor fået sit gennembrud som en anerkendt sport, og fylder mere i medierne end nogensinde før. Som sporten har fået sit gennembrud, er flere og flere bookmakere begyndt at udbyde odds på flere af spillene. CS:GO er i særdeleshed populært, hvor danske Astralis på fornemmeste vis repræsenterer Danmark. De skal også have anerkendelse for, at CS:GO og eSport i det hele taget i øjeblkket er i rivende udvikling i Danmark. Men når du spiller på eSport, hvad skal du så holde øje med, og hvad skal du i det hele taget være på udkig efter? Det kan du nedenfor læse nogle tips til:

Vælg de rigtige spiludbydere:

Det giver måske sig selv, men det er stadig vigtigt at nævne: At vælge sin spiludbyder omhyggeligt er essentielt, specielt når det kommer til eSport. Først og fremmest er det vigtigt, at spiludbyderens udbetalingsprocent er konkurrencedygtig – det vil sige alt under 90 % vil være at anbefale at holde sig fra. Faktisk vil det optimale være, hvis den altid er på 92,5 % eller derover, og det kan være svært at finde. Specielt når det skal være i kombination med det næste tip: Vælg en spiludbyder, som ikke begrænser dig – altså som i spilsprog hedder ”limitere”. Det betyder, at nogle spiludbydere vil limitere dine indsatser på baggrund af, at de synes du er dygtig – det er selvfølgelig et godt tegn, men en dårlig forretning, når du skal forsøge at vinde penge – for det betyder reelt, at du ikke kan bestemme din egen indsats.

Spil på baggrund af information:

Måske et af de bedste tips, hvilket gælder i alt betting, men i særdeleshed eSport: Spil på baggrund af information, som du har tilegnet dig. Research er en uvurderlig del af en strategi, der skal til, hvis du skal slå en spiludbyder. Derfor er det vigtigt, at læse op på alt, hvad der overhovedet er muligt af information, inden du placerer dit væddemål. Det er langt fra altid spiludbyderne har samme information, og det er netop på denne måde, at det er muligt for dig som kunde, at være et skridt foran.

Vælg en specifik eSport:

Forestil dig, at du spiller på fodbold og håndbold, ligegyldigt hvilken liga det er, og forestil dig så, hvor meget information, du skal have styr på. Det er uoverskueligt – det samme gælder eSport. Hold til én specifik eSport og tilegn dig ekspertviden på dette område – det gør dine vinderchancer på lang sigt markant større, mens du også udvikler dig hurtigere, hvis du blot fokuserer på én disciplin.

Slutteligt skal det nævnes, at der både findes spiludbydere, som hverken limiterer dig som kunde, og heller ikke har lave spilbegrænsninger for kunder, som de kategoriserer som dygtige. Nøglen til at vinde penge på eSport er, at fokusere én disciplin, lave sin research, og sidst, men ikke mindst: Se en hel masse kampe, hvilken giver mere erfaring og viden, som kan bruges i fremtiden.

Vil du prøve at spille på eSport? Find dit betting casino her!


787
Nordic
1599 kr.
1034
Nordic
1489 kr.
625
Nordic
699 kr.
152
gg
100 kr.
132
x-bet.co
100 kr.