Vigtigheden af træning og en sund livsstil som esports udøver er efterhånden velkendt af de fleste. Myten om at folk der "gamer" blot er en flok halvfede teenagere på værelset er for længst død. Her har hold som eksempelvis Astralis og North vist at hvis man kombinere mange af de samme elementer som dem der bruges i forbindelse med traditionel sport, så kan man skabe en bedre esports udøver.


132
x-bet.co
100 kr.
787
Nordic
1599 kr.
625
Nordic
699 kr.
1034
Nordic
1489 kr.
152
gg
100 kr.

Det er dog ikke de helt samme elementer som i høj grad kommer i spil når der snakkes om træning i forbindelse med esport, men i stedet støtte træning som holder kroppen sund. Her er det i sær vigtig at have fokus på ryggen, som har det hårdt med de mange timer der bruges i stolen.
Så træning eller støtte af ryggen sker på baggrund af at spillerne ikke skal opleve gener som kan nedsætte deres ydeevne, fordi at de ikke har haft fokus på træning af deres ryg. Et alternativ til jern i fitness centret, kunne eksempelvis være holdningskorrigerende tøj, med fokus på en holdningstrøje som er blevet populært det sidste års tid. En af danmarks største på markedet for dette er MyPosture som levere et interressant produkt, som kan virke til at give en bedre holdning i ryggen. Udover at støtte ryggen som kan blusen faktisk også være medvirkende til træning af ryggens muskulatur.
Så hvis det kan være svært at finde tiden til at bruge 4-5 timer i centret hver eneste uge, så kunne en holdningstrøje fra MyPosture måske være forsøget værd. Under alle omstændigheder er det vigtigt at have en sund sidestilling imens der spilles, og her vil trøjen hjælpe dig til at sidde bedst muligt.
Om man tror det eller ej, så er det vigtigt at vi forsøger at forlænge levetiden blandt vores bedste esports udøvere. Det dur ikke at en dårlig levestil og generelt fokus på sundhed, gør at vi aldrig kan forvente mere end 3-5 gode år fra disse nye atleter. Med tanke på hvilke ting der spiller ind hos en esports atlet, så burde vi sagtens kunne se 15-20 rigtig gode år fra de bedste indenfor denne sport.