Der stod to danske navne på BAN listen fra igår, og allerede i dag er den ene af disse stået frem. Efter at snakken har gået højt i det danske PUBG community er det nemlig PlayerJones som har valgt at lave et langt statement.


625
Nordic
699 kr.
1034
Nordic
1489 kr.
788
Nordic
1599 kr.
152
gg
100 kr.
132
x-bet.co
100 kr.

Her bekræfter han at der har været tale om det såkaldte xRadar, men også at han aldrig har brugt det til turneringer eller kvalifikation. Det var simpelthen blot et forsøg på at tjene lidt ekstra penge igennem GLL Rampage, hvor man vinder ca. 60,- for hvert win man får. 

Dette var ellers året hvor PlayerJones havde valgt at droppe skolen og arbejde, for at kunne dedikere sig 100% til competitive PUBG, og hvis hans udsagn holder stik, så er det hele smidt på gulvet for blot 180,- (Da han vandt alle 3 games som xRadar blev brugt i). 

I kan læse hele den engelske forklaring, på dette LINK.  

Vi har også haft skrevet til Hoffmann for at høre om han ønsker at give en kommentar til hans BAN, men han har ikke ønsket at give en kommentar. Hoffmann holder dog fortsat fast i hans uskyld når han er blevet konfronteret af andre spillere fra den danske scene.