PUBG har rullet en stor opdatering ud til spillet, som har haft til formål at fange cheaters. Det plejer at gå nogenlunde stille for sig, men I dette tilfælde er en lang række professionelle spillere blevet fanget. Ja der er rent faktisk blevet fanget så mange professionelle spillere, at det hele er ren kaos (Samtidig med at vi skriver denne artikel er endnu en ban-wave rullet ud).


623
Nordic
699 kr.
784
Nordic
1599 kr.
1033
Nordic
1489 kr.
151
gg
100 kr.
132
x-bet.co
100 kr.

I øjeblikket så er listen over spillere som har fået et BAN på en eller flere af deres accounts uendelig lang, men herunder kan i se et udvalg af de "vigtigste" personer (Blot fordi man står på denne liste, så er det ikke bekræftet at man har snydt):
PlayerJones
Hoffmann
Beecube

KNIGHTS_TEXQS
Houlow
PAPAYA 

Sidstnævnte er endda fanget på en meget mystisk video, som du kan se herunder.

Der bliver for det meste talt om et såkaldt radar hack, som skulle gå under navnet xRadar hvor du kan koble en anden computer, tablet eller mobil op til spillet, og derfra se hvor alle befinder sig på mappet. Du kan se en 2 min. video omkring programmet HER

Vi kommer til at følge sagen, da vi står i en situation hvor mange hold som har været en del af PEL kvalifikationen også er indblandet. Værst ser det næsten ud for KNIGHTS, som har fået direkte invitation til verdens største PUBG liga, men nu er fanget med en cheater på holdet.