96 procent af alle teenagedrenge spiller computerspil. Især teenagedrengene imellem 13-19 år er storforbrugere af diverse computerspil, men det behøver nødvendigvis ikke at være en dårlig vane at have. I denne artikel vil vi præsentere 5 grunde til, hvorfor det er sundt at spille computerspil. 

Det sociale fællesskab
En af grundene til at gaming er blevet så populært blandt teenagedrengene er, at man er samlet i et socialt fællesskab med personer, der har samme interesse som en selv. Her kan man søge interaktion med andre mennesker, og derfra udvikle sine sociale evner og undgå at føle sig alene, hvis man har svært ved den sociale interaktion i virkeligheden. Et online fællesskab er nu så udviklet og tæt, at det sagtens kan udfylde behovet for relationer i det virkelige liv.
Et forbedret sprog på engelsk
En anden grund til at det kan være sundt for unge mennesker at spille computer er, at de får en bedre sproglig forståelse for engelskfaget. Engelsk er nu så udbredt i alle sammenhænge, at du ikke kan undgå at støde på det. Det er derfor en rigtig god disciplin at kunne mestre. Mange teenagedrenge begynder allerede tidligt at game og mange af dem er derfor næsten flydende i engelsk, når de går ud af 9. klasse. Dette gør, at de er markant bedre stillet i forhold til andre på deres alder, når de skal videreuddanne sig.
Kampgejst og viljestyrke
Gaming er med til at udvikle fightere, der er klar på at gribe en hver udfordring. Det kan godt være, at teenagedrengene er gode til at løse udfordringer i et spil, men oftest ser man, at de unge tager denne viljestyrke og holdånd med ud fra spillet også, og det er meget positivt.
Strategi og planlægning
Mange computerspil er i dag utrolig avanceret og det kræver derfor utrolig meget koncentration og øvelse, hvis man skal blive rigtig god til et bestemt spil. De unge drenge lærer derfor meget om at lægge strategier og planlægge sine angrebsmetoder. Måske det ikke har en direkte effekt på, hvordan de performer i skolen eller på arbejdet, men indirekte har det en kæmpe betydning for, hvordan de tænker og operer rent strategisk.
Gode til navigation på nettet.
Den sidste årsag til at det faktisk er positivt at være en dedikeret gamer, er at man bliver rigtig god til at navigere rundt på nettet, og at analysere sig frem til, hvilke sider der er helt reelle og hvilke sider, man helst ikke skal befinde sig på. Det er en rigtig vigtigt disciplin at være god til, specielt i dag hvor der findes så mange scam-sider på nettet. 

Pas på kropsholdningen
Dog kan man få en rigtig dårlig kropsholdning og ondt i ryggen af at sidde i den samme position i alt for mange timer. Lige denne hobby er ekstra hård ved kroppen, da en ambitiøs gamer sagtens kan sidde 8 timer foran en skærm i næsten den samme position. Det er derfor en god ide at kontakte en fysioterapeut, hvis du får det mindste skade. Tjek copenhagenphysio.dk ud.

De meget ambitiøse gamere går mere op i deres gaming udstyr end andre materialistiske goder som en computer og telefon. Det vil hellere have deres mobil repareret eller købe en brugt mobiltelefon fra www.telerepair.dk/end at de vil gå på kompromis med deres gamingudstyr. Det er derfor supernemt at finde frem til den perfekte julegave til en computerspilfanatiker. Da gamingudstyr kan være en smule dyrt, kan du med fordel gå på jagt efter gode rabatkoder på nettet, som vil give dig en procentbesparelse på dit køb hos et hav af forskellige websites.


170
Nordic
1599 kr.
161
Nordic
1449 kr.
175
Nordic
699 kr.
266
Nordic
1489 kr.
110
Nordic
1079 kr.