Efter flere års planlægning er reorganiseringen af det svenske gamblingmarked endelig sket. Mens Norge og Finland styrker deres spille monopol, har Sverige besluttet at følge med Danmark og åbne deres spilindustri for private aktører.

Det betyder at der i fremtiden vil være bedre muligheder for private virksomheder indenfor gambling og dermed også betting på det svenske marked. Og hvorfor er det så måske en god ting? Jamen eftersom at betting er enormt indenfor esport, så følger der rent faktisk også en masse økonomiske goder med i forbindelse med dette. 

Hvis vi eksempelvis kigger på både North og Astralis så har de begge et stort betting samarbejde, som i tilfældet ved Astralis smider +10.000.000 DKK for deres sponsorat hos Unibet.

Nu er der istedet blevet åbnet op for en lang række private aktører på det svenske marked, og det betyder blandt andet at små virksomheder som Dreamz - ett svenskt casino, og en lang række betting virksomheder har mulighed for at købe licenser som koster fra 300.000,- til 500.000,- hvilket er meget tilsvarende prisen for en licens herhjemme i Danmark. 

Sverige er kendte for deres mange store stjerner indenfor esport, så dette kunne måske være noget som for alvor ville være med til at genoplive esporten og den stjerne status som Sverige har haft igennem mange år, nu hvor de fra d. 1 Januar vil se en fornyet indtægt blive fordelt til en lang række tjenester, fremfor blot en enkelt aktør. 


174
Nordic
699 kr.
161
Nordic
1449 kr.
110
Nordic
1079 kr.
266
Nordic
1489 kr.
170
Nordic
1599 kr.