Dagen i dag bød på yderligere fem finalerunder, to på Miramar og tre på Erangel. Det betyder dermed at der i morgen - turneringens sidste dag - kun bliver spillet runder på Erangel.

Udover at top tre sidder med et godt forspring, skete der ikke det helt store på ranglisten i dag. Med det sagt, formåede gutterne på TSM dog at kravle op i top 10, mens hamster og bjorN på GamerLegion stadig kæmper. 

Dagen startede heldigvis godt ud for en anden dansker, da wan7ed og RYE Gaming tog en chicken dinner med 8 kills. Jokers tog runden efter (13 kills), og dernæst blev det russiske M19's tur. 
Holdet der lå på en samlet 15. plads før dagens runder, kravlede op på en sjetteplads efter de sikrede sig to sejre i træk med 26 kills oveni.

Den sidste runde gik til TSM, hvilket også gav dem et ordentlig boost. De springer fra en 15. plads til en 9. på én god runde. Dette er bare et bevis på, hvordan alt fortsat er muligt - hvordan én god runde kan gøre hele forskellen.

Efter i dag ser ranglisten således ud:

I morgen er dermed sidste dag hvor holdene kæmper om de 10 pladser til den europæiske liga. De resterende fem runder spilles fra kl. 15:00. Du kan følge med her.