Efter tre dages gruppespil, var det i dag tid til at starte på de første fem finalerunder - der vil blive spillet 15 i alt. Finalen løber til og med mandag, hvor vi derefter vil have fået fordelt de 16 hold, ind i den europæiske liga. De 10 bedste kvalificere sig direkte til den bedste liga, mens de resterende seks hold bliver placeret i The Contenders League

Alle dagens runder foregik på Miramar, hvilket sagtens kan ses på den nuværende top tre. Excelerate, Penta Sports og Red Diamonds var alle dominerende i gruppespillet, og knivskarpe på Miramar

Det var dog ingen af de tre hold, der startede dagen med en chicken dinner. Det gjorde PERSONAL COURAGEUX til gengæld, med 9 kills. Runden efter vandt Penta Sports, med 5 kills. Det tyskemandskab tog sejren lige foran Saunabois og Jokers der sad på henholdsvis 10 og 14 kills.
Saunabois tog dog dagens tredje runde med 9 kills, Excelerate vandt runden efter (19 kills) mens wan7ed og RYE Gaming vandt dagens sidste runde (10 kills).

Dagens leaderboard ser dermed således ud:

Ved dagens udgang ligger tre, af de seks, danskere altså til at kvalificere sig direkte til den europæiske liga. I denne omgang er en førsteplads næppe så vigtig, som det er at slutte i top 10. 
Men mens hamster og bjorN (GamerLegion) og wan7ed (RYE GAMING) lige nu er sikkerhed, kan det samme ikke siges for Turtle, GustavQQ og Wookiebookie på TSM. Det har ikke just været en god dag for mandskabet, der ligger på en samlet 14. plads efter de første fem runder. Der er dog fortsat 10 runder endnu, så intet er endnu umuligt. 

Kom ind og støt gutterne igen i morgen fra kl. 16:00. Alle kampene kan følges live her


623
Nordic
699 kr.
1033
Nordic
1489 kr.
132
x-bet.co
100 kr.
784
Nordic
1599 kr.
151
gg
100 kr.