Med 10 runder overstået, og kun én dag tilbage, er det russiske Team Unique, som befinder sig på en førsteplads. To chicken dinners og en andenplads i killpoint - kun overgået af FaZe - har det været to gode dage for det nye mandskab.
Kan det virkelig passe at et hold fra CIS & Turkey vinder GLL tre gange i træk?

Dagens første runde gik ellers til europæiske Pittsburgh Knights, der med 12 kills, fik sneget sig tæt på en førsteplads. Det gik dog kun nedad resten af dagen. Runde to gik til Besiktas Esports, med 15 kills oveni. 
Begge runder foregik på Erangel.

Efter der blev skiftet over til Miramar, blev det amerikanske Optic Gaming's tur til at komme på tavlen. De vinder turneringens ottende og niende runde, med henholdsvis 16 og 7 kills. Før turneringsstart meldte holdet ud, at dette ville blive organisationens sidste optræden inden for PUBG. Spørgsmålet er så, om en samlet tredjeplads efter to dage kan få dem på andre tanker.
Team Unique lukker dagen med en sejr og 9 kills.

Med 10 ud af 15 runder overstået, har vi fortsat ikke set meget til Team Liquid. Holdet, der ellers dominerede den europæiske region før turneringen, befinder sig i skrivende stund på en 11. plads. 

Det gik heller ikke bedre for Savage og Elgiganten Gaming i dag. Vi må desværre erklære top tre som "uden for rækkevidde", men de har fortsat mulighed for at vise at de KAN spille med på det højeste niveau.

Stillingen før den sidste dag er følgende:

Husk at følge med, når GLL igen sender LIVE fra i morgen kl. 15:00.


61
Nordic
1489 kr.
31
Nordic
1599 kr.
48
Nordic
699 kr.
29
Nordic
1079 kr.
38
Nordic
1449 kr.