Der var vel ingen der rigtig havde troet at North skulle være ude af turneringen allerede onsdag, da de blev matchet med den store underdog i form af Sharks. Ikke desto mindre så er det resultatet efter at North vel har leveret deres hidtil dårligste resultat med det nye lineup, hvor de tabte henholdsvis 16-4 & 16-7. Der skal selvfølgelig også sendes lidt credit til holdet fra Sydamerika, men fortsat en skuffende indsats fra det danske hold.

Derimod så er Astralis allerede klar til weekendens kampe, men først skal det bestemmes om de skal starte i kvartfinalen fredag eller om de kan gå direkte i lørdagens semifinale. Det eneste som kan stå i vejen for en semifinale er deres kamp imod Liquid torsdag kl. 15:30 ish. Taber de denne kamp så er de dog fortsat videre til fredagens semifinale.  

Hvis vi antager at favoritterne vinder deres kampe torsdag (hvilket langt fra er sikkert), så kommer weekendens kampe til at se således ud:

Fredag
kl. 16:00 | G2 - Mousesports
kl. 19:00 | NaVi - Liquid

Lørdag
kl. 16:00 | Astralis - G2/Mousesports
kl. 20:00 | MIBR - NaVi/Liquid
Søndag 
kl. 16:00 |  ???? - ????

Der er dermed lagt i ovnen til at vi kan få en fantastisk finale, og især hvis Astralis holder tempoet oppe og går direkte videre til semifinalen. Set med danske øjne så er det næsten ligegyldig om finalen kommer til at hedde Astralis - MIBR/NaVi/Liquid, blot "vi" får mulighed for at kæmpe om Intel Grand Slam og de 1.000.000$ på søndag!