Hitman 2 er ude nu

Hitman 2 er et stealth videospil udviklet af IO Interactive og udgivet af Warner Bros. Det er den syvende optagelse i Hitman videospil serien og er efterfølgeren til 2016 spillet Hitman. 

Gamespot gav spillet en positiv anmeldelse, "Hitman 2 er en velkendt oplevelse, men Hitman-verdenen er fortsat utrolig."  The Verge roste også spillet og skriver, "Hitman 2 er det mest raffinerede og givende spil i serien".

Køb spillet her

Trusted Reviews bedømte spillet 9/10, skriver, "Hitman 2 er en iterativ omarbejdning af formlen oprettet ved 2016 udgaven af Hitman. Det er det bedste Hitman spil hidtil, og jeg vil absolut anbefale det til alle. " The Guardian gav spillet 4/5 stjerner og skrev: "Assassination missioner, der belønner dig - som iført en kæmpe flamingo-kjole eller løsner et hjul - gør dette til en overraskende kreativ efterfølger". Screen Rant talte også meget positivt om spillet og gav det 4/5 stjerner og tilføjede, at spillet er en imponerende mordssimulering.  Geek.com talte også positivt om spillet og skrev: "Hitman 2 er Ny Gold Standard for Stealth Games".