At spille computer er en rigtig fed hobby! Som dedikeret gamer kan man jo kun have ondt af alle dem, som “ikke rigtig kan se det sjove i at spille computer”. - Når man gamer, træder man ind i en helt anden verden, hvor alt er muligt!

Når man spiller computer kan man erobre hele den antikke verden i spil som Rome 2 Total War. Man kan udforske det gamle Ægypten i Assassins Creed Origins. Man kan opleve det gamle Bøhmen i middelalderen i Kingdom Come: Deliverance. Man kan opleve glohede ildkampe mod vennerne i Counter Strike. Hvis man er en yngre gamer, så har man helt sikkert også gode erfaringer med Fortnite og Roblox.

At opleve alle disse fantastiske eventyr kræver naturligvis, at man har det rette udstyr til at game. I denne artikel ser vi derfor nærmere på nogle af de ting, som er helt uundværlige, når der skal games.

En kort oversigt over det vigtigste udstyr til gaming anno 2018

Det absolut vigtigste udstyr til gaming er selvfølgelig en god gaming computer. Dette kan både være en bærbar computer såvel som en stationær computer med tilhørende skærm. Som tommelfingerregel får man langt mest for pengene, hvis man køber en stationær computer i forhold til en bærbar computer.

Stationære computere har nemlig langt den bedste ydeevne i forhold til prisen. Til gengæld har bærbare computere jo den fordel, at de er meget mindre og lettere og kan tages med hen til vennerne.

En god stationær gaming computer anno 2018 bør have en processor med en hastighed på 2,8 GHz og med en 6-kernet CPU. Computeren bør komme med 16GB RAM og bør som minimum have et GTX 1060 grafikkort. Dette sikrer, at computeren kan køre de seneste spil samt fremtidige grafikkrævende spil.

Hvis du er rigtig seriøs gamer, så giver det også rigtig god mening at investere i en god gamermus. Du kan naturligvis sagtens spille computer med en almindelige mus. Dog er præcision og hurtighed af største betydning, hvis du spiller spil som Counterstrike. Her er det en klar fordel med en dedikeret gaming mus.

Andet vigtigt udstyr er en gamerstol og et headset. Gamerstolen sikrer, at du sidder så komfortabelt som muligt, når du spiller computer med vennerne i timevis ad gangen.

Hvor kan du få gamerudstyret billigst?

Et godt sted at finde det rigtige gaming udstyr er på hjemmesider som Gables.dk. Dette er en hjemmeside, som er specialiseret i at forhandle gaming udstyr. Her kan du altid finde et stort udvalg af gaming udstyr, uanset om du ønsker at købe en ny mus og et headset, eller hvis du er på udkig efter en splinterny computer.

Ofte er der dog også gode tilbud på gaming computere og udstyr til gaming på hjemmesider som Wupti.dk og ProShop.dk. Du kan også altid sammenligne priser på Pricerunner. Hvis du søger en specifik model computer eller gaming mus, så er dette et rigtigt godt sted at finde den billigt.

Hvis ikke du står og har brug for udstyret med det samme, kan du vente med at købe, til der er rabat. Du kan nemlig altid købe udstyret til Black Friday eller Cyber Monday. Her vil du ofte kunne opnå en god rabat på det ønskede udstyr.


29
Nordic
1079 kr.
31
Nordic
1599 kr.
61
Nordic
1489 kr.
48
Nordic
699 kr.
38
Nordic
1449 kr.