Det har fået alvorlige konsekvenser for PUBG Europe League kvalifikationen, at der er opstået en øget konflikt imellem Ukraine og Rusland. Denne konflikt er så anspændt, at Rusland har udstationeret hele 80.000 soldater og 900 tanks mm. omkring grænsen til Ukraine. 


108
gg
100 kr.
97
x-bet.co
100 kr.
713
Nordic
1599 kr.
563
Nordic
699 kr.
947
Nordic
1489 kr.

Derfor har StarLadder, som er arrangøren bag den officielle PUBG liga i Europa, været nødsaget til at flytte hele eventet til Belarus, da det ikke var muligt at få de russiske spillere ind i Ukraine.  

Hvor stor en betydning det får for afviklingen af selve eventet, er svært at sige på dette tidspunkt, men det er klart, at der på ingen måde vil være de samme dedikerede esports faciliteter til rådighed i Belarus, som det er tilfældet i Kiev CyberSport Arena.

Lige p.t. er der en masse hold, der skal flyttes rundt på, og der skal findes billetter og mulighed for overnatning til alle 32 deltagende hold. Vi har været i kontakt med Odense Esport, som sender 4 danske spillere afsted til turneringen, og her er man i dette øjeblik i tæt kontakt med StarLadder omkring situationen.  

DAVEN PUBG Team Manager hos Odense Esport

It was a very stressful situation until the last minute when we got the confirmation from Starladder that the qualifiers is going to be moved to Minsk, Belarus. They didn't manage to get the russian players into Ukriane because of the war situation. Right now we are only focusing on practising as much as we can because we are flying on Monday from CPH and Billund.

Vi kommer til at bringe en større optakt med fokus på hele turneringen inden starten går i næste uge.