Der er ca. 1 uge til at Odense Esport og resten af de danske spillere skal spille deres livs turnering, når der er PEL kvalifikation i Kiev. Men samtidig med at der er forholdsvis godt styr på den europæiske del af kvalifikationen, så sker der ting og sager i NA. 


814
Nordic
1489 kr.
599
Nordic
1599 kr.
51
x-bet.co
100 kr.
484
Nordic
699 kr.
69
gg
100 kr.

Det er nemlig kommet frem at spilleren FlyQuest Exko har gjort brug af cheat, eller nærmere bestemt har han kun gjort brug af cheat som fjernede græs, træer og buske, ifølge ham selv. Der er dog mange som stiller spørgsmålstegn ved om det er det eneste der har været brugt, og det fremhæves blandt andet at han under online kvalifikationerne lavede perfekte rotationer, men når de så deltog ved LAN events var hans performance og evne som IGL langt dårligere.

I samme omgang som dette er kommet frem har organisationen FlyQuest valgt at trække sig fra PUBG, og lidt tilfældigt falder det også sammen med at OpTic Gaming har valgt at trække sig fra PUBG. 

Ifølge OpTic Gaming så skyldes det deres tro på PUBG som esport samt den struktur NPL (Den amerikanske udgave af PEL) har fået. Hvis man sammenligner NPL med PEL så er der da også langt mere værdi at hente ved deltagelse i Europa, da der simpelthen bare er flere spilledage henover året, hvilket giver bedre eksponering for de deltagende organisationer.