RFRSH Entertainment, organisationen bag de danske counter-strike stjerner Astralis, annoncerede i dag en stor investering i League of Legends. I samarbejde med stifteren vækker RFRSH Entertainment det legendariske spanske Origen-brand til live i en ny, struktureret og performanceorienteret kontekst.


850
Nordic
1599 kr.
171
x-bet.co
100 kr.
1097
Nordic
1489 kr.
189
gg
100 kr.
675
Nordic
699 kr.

Den nye Origen-organisation får hjem på RFRSH hovedkontoret i København med spillere, hold og ledelse installeret i et helt nyt setup i lokalerne ved siden af søsterholdet Astralis. Origen-brandet vil indgå i RFRSH-organisationen under ledelse af medstifter Jakob Lund Kristensen, sportsdirektør Kasper Hvidt, general manager for Origen, Martin "deficio" Lynge og Origen-stifter Enrique "xPeke" Cedeño Martínez, der flytter til København.

Brandet og holdet bliver en del af RFRSH Entertainment og vil være arbejde tæt sammen med organisationen, som udgør 50 fuldtidsmedarbejdere i Københavns og London.

Co-founder af RFRSH Entertainment, Jakob Lund Kristensen om baggrunden af lanceringen af Origen under RFRSH:

Origen vil være et søsterhold til Astralis og en del af RFRSH-organisationen med alle de fordele det indebærer. Vi har opbygget en unik model med en performance-model, ligesom vi har opbygget en række stærke kommercielle, kommunikative og organisatoriske redskaber der gør, at vi kan bygge videre på Origen-brandet og gøre det endnu stærkere. Det sætter os i en ekstremt stærk konkurrencedygtig position over for ethvert andet internationalt esports-brand globalt.
I løbet af de sidste to år har vi investeret betydeligt i at opbygge en stærk organisation på baggrund af den voksende esports-scene og ved at introducere dokumenterede elementer fra traditionel sport, underholdning og performance-kulturen. Vi er nu nået et punkt, hvor vi kan tage de næste store skridt i retning af at skabe et naturligt centrum for esport, både når det gælder underholdning og top performance.
I den sammenhæng er Origen-brandet og RFRSH et perfekt match, og vi er meget stolte over at være dem, der skal løfte Origen i en stærk, struktureret og målrettet sammenhæng. Vi stræber altid efter at forbedre alt hvad vi gør - med det ultimative mål at vinde. Det nye Origen vil være tro mod de mange millioner af fans og samtidig leve op til Astralis’ og RFRSHs DNA: Lavet af spillere, løftet og støttet af den mest professionelle organisation i branchen med det ultimative mål at sætte nye standarder både inden- og udenfor spillet.

Kasper Hvidt, Sportsdirektør, RFRSH Entertainment:

Min passion har altid været indenfor performance. At forstå, hvad der kræves for at forbedre og skabe de bedste omgivelser for en topatlet. Da jeg startede med at arbejde med Astralis, havde de ikke vundet en stor titel i ni måneder, ikke på grund af manglende færdigheder, men på grund af manglende forståelse for, hvad der kræves for virkelig at blive en topatlet.
Ved hjælp af en systematisk og fokuseret indsats, har vi bygget en struktur, der har givet spillerne redskaberne til at optimere enhver detalje i deres spil, men også fået dem til at performe under det enorme pres, der kan opstå som topatlet. Det har givet spillerne mulighed for at maksimere deres potentiale og dermed være dominerende på den internationale Counter-Strike scene.
Samme udvikling skal Origen nu igennem. Ved at smelte et stort brand som Origen samt en stærk personlighed som “xPeke” sammen med den performance-model, der har været med til at gøre Astralis til verdens bedste Counter-Strike hold, tror vi på, at vi kan få brandet, spillerne og alle involverede parter til at leve op til det fulde potentiale.
League of Legends er med afstand den største esport i verden og jeg glæder mig enormt meget til at bringe vores filosofi til et fantastisk spil med en krævende og meget entusiastisk fanbase. Det bliver ikke nogen let opgave, men jeg tror på den måde, vi arbejder på, slutter Kasper Hvidt.

Martin "deficio" Lynge, General Manager for Origen:

Jeg har været i League of Legends i mange år og jeg ser enormt meget frem til at kunne sammenkoble alt det, den scene indeholder sammen med RFRSHs professionalisme, infrastruktur og vinder-DNA. At bygge en organisation og et brand sammen med folkene bag RFRSH og med xPeke, samtidig med at man kan trække på Astralis-organisationen giver et helt nyt perspektiv. Og det giver os mulighed for at give tilbage til fansene fra Origin og tilbage til fans af League of Legends. Jeg er sindssygt stolt af, at være en del af det her, og kan slet ikke vente med at lancere alle vores ideer og de fantastiske ting, vi har på tegnebrættet med Origen.

Enrique "xPeke" Cedeño Martínez, stifter af Origen:

Origen er et fantastisk brand med nogle af de mest dedikerede og loyale fans i esport. Da vi peakede ramte vi mange millioner hjerter og det har været en hård rejse for fansene, at se deres favorithold splitte op og organisationen bag smuldre. Det tager jeg på mig og derfor er jeg ekstremt taknemmelig for, at vi sammen med RFRSH kan rejse os igen.

Sammen med den organisation, som har skabt Astralis, kommer vi til at tage Origen-brandet og holdet til et helt nyt niveau, som fansene aldrig har set før. Et Orgien, der sætter nye standarder og et Origen, der kommer til at være den bedst mulige udgave af sig selv - i nye rammer og med den vinder-kultur og fokus på alle detaljer, RFRSH og Kasper Hvidt bringer. For mig, for Origen og ikke mindst for alle fansene er det her vores nye begyndelse. Det er Origen i de optimale omgivelser, omgivet af de rigtige mennesker og de rigtige ambitioner, fortæller stifteren af Origen.

LEC er League of Legends’ europæiske version af UEFA Champions League, bygget på en franchisemodel, der har fællestræk med NBA, NFL og NHL. Der er altså ingen op- og nedrykning, men man spiller om at kvalificere sig til verdensmesterskabet “Worlds”. De tre bedste LEC hold kvalificerer sig. 

Prisen for at have et hold med i turneringen er 10,5 millioner euro betalt over fem år.