​Sådan kan du spille mere og bedre på din Mac

De fleste gamere ønsker at spille så meget og så godt som muligt, og ingen synes, det er sjovt, når computeren har svært ved at køre et spil. Har du selv oplevet, at din Mac pludselig er gået i hak, fordi den ikke kunne køre et spil ordentligt, skal du læse med her, når vi kommer med fem tips til, hvordan du kan komme til at spille mere og bedre.

Få mere plads på harddisken og dermed en hurtigere Mac
Ofte kan et stort problem til, at din Mac opfører sig langsomt være, at der ikke er mere plads på din harddisk.

1. Arkiver i iCloud

En løsning kan være at arkivere alle dine film, billeder og dokumenter i iCloud. Du kan nemt få din Mac til at gemme dine arkiver i iCloud ved at klikke på æblet i venstre hjørne og derefter vælge ”Lagringsplads”. Herefter vælger du fanen ”Administrer”, og der kommer derefter en liste frem med forskellige forslag til at optimere din lagringsplads. Derefter klikker du på ”Opbevar i iCloud” og vælger de elementer, du ønsker at opbevare her.

2. Tøm din papirkurv

Det er vigtigt, at du ofte tømmer din papirkurv, så der ikke ligger en masse dokumenter tilbage på computeren, som du i virkeligheden ønskede at slette.

3. Opdater din software

Et andet tip er at holde din software opdateret ved altid at hente den seneste softwareopdatering. Der kan ofte være fyldt med fejl i software, men Apple sørger hele tiden for at rette disse fejl ved at lave softwareopdateringer, og ønsker du, at din Mac hele tiden skal være opdateret, er det vigtigt at hente de nyeste opdateringer.

4. Ryd op på dit skrivebord

Hvis du har mange ting på dit skrivebord, er det en god idé at få ryddet op! De ting, der ligger på dit skrivebord, har nemlig deres eget RAM-forbrug, så jo færre elementer du har på dit skrivebord, jo hurtigere kan du gøre din Mac.

5. Hent Mackeeper og gør oprydningen nemmere

Men vigtigst af alt er, at du kan få mere harddisk plads på din Mac sådan her. Mackeeper renser din Mac for junk-filer, så du får frigivet mere plads på din Mac. Mackeeper bruger forskellige værktøjer til at finde de filer, der ikke bliver benyttet og som kun optager en masse plads på din Mac og gør den langsom. Mackeeper kan hjælpe dig til at opdage en masse filer, som du aldrig selv havde fundet, og derfor er Mackeeper uundværlig. Mackeeper findes også på andre sprog, som f.eks. finsk her og svensk her.
Benytter du disse fem tips, kan du få meget mere plads på din Mac’s harddisk, og på den måde kan du igen komme til at game helt ugeneret!