Den store amerikanske organisation har valgt at satse på danske spillere når det kommer til deres nye PUBG lineup. Således præsenterede holdet nemlig 3 tilføjelser til deres PUBG hold, som om blot 1 måned skal afsted til PUBG Europe League kvalifikationen i Kiev, hvor de blandt andet også skal kæmpe imod Odense Esport.


947
Nordic
1489 kr.
108
gg
100 kr.
563
Nordic
699 kr.
97
x-bet.co
100 kr.
713
Nordic
1599 kr.

Det nye TSM lineup så derfor således ud:

Gustav (GustavQQ)
WookieBookie
Turtle
rawryy 

Det skal blive spændende at følge holdet til kvalifikationen i December, da vi nu har 2 "danske" hold at heppe på i kvalifikationen, foruden en række hold med 1-2 danske spillere. 

Samtidig vil der også være store forventninger til netop dette lineup, som under en organisation som TSM, minimum skal top 8 i den første del af kvalifikationen. Dermed er holdet nemlig sikret en plads i contenders serien worst case, da alternativet hvor man ikke er en del af den nye officielle liga vil se sort ud for holdet og organisationen. 

Skulle det hele gå galt for holdet i Kiev, så har man dog en ekstra chance, for der vil nemlig være 6 hold som får en direkte invitation til PUBG Europe League, og der vil også være en ekstra kvalifikation til PUBG Contenders League hvor man skal bruge hele 26 ekstra hold. Eftersom at TSM er en stor organisation, kunne de sagtens gå hen og få en direkte invitation selvom de ikke har klaret den. 

Ligeledes er kvalifikationen med 26 pladser, også vejen ind til PUBG Europe League for mange af de danske hold som ikke klarede den.