MerchShark er en passioneret sælger af merchandise med base i Holstebro i Jylland. Vi kender til kunderne og hvad der er in, da vi selv er store fans af samtlige pågældende spil, film og serier hvoraf merchandise til disse er at finde, på vores hjemmeside.

Vi sælger meget forskelligt tilbehøre og accesories til flere forskellige film, serier og spil.

Og hvad er merchandise egentligt?

Merchandise er i sin oprindelige forstand produkter, der bruges til at markedsføre forskellige ting. Det kan være alt lige fra film, spil og serier - som på vores hjemmeside - til kasketter fra sportsklubber og meget andet. Vi har som sagt specialiseret os indenfor salg af merchandise af spil som Overwatch, serier som Game of Thrones og film som eksempelvis Venom.

Hvis man nu er fan af en engelsk fodboldklub, vil det være oplagt at tage en fantrøje på, hørende til den pågældende klub. Eller hvis man er kæmpe fan af en bestemt kunstner indenfor musik, kan man ligedeles iføre sig tøj for at udtrykke sin passion eller fan-status af denne.

Hos MerchShark kan man få merchandise i flere forskellige former. Hvis du er kæmpe fan af Game of Thrones, kan man få en spilledåse som kan afspille den - af nogen - velkendte intro-melodi. Hvis man derimod plejer at droppe beatet og heale sit team i Overwatch, kan man afspejle dette igennem et sejt vedhæng til sit nøglebundt af karakteren Lucio.

Bamser, figurer, kasketter, gamermuse & måtter, T-shirts, spillerdåser - you name it, vi har mange spændende ting der ville pynte i stuen, på værelset mm.

Musemåtter og muse

Hos MerchShark finder du desuden også et udvalg af gamer muse og musemåtter.

En af de populære er med et tema fra et spil der har været populært i en længere periode; nemlig PlayerUnknown’s Battleground. Hvis du - som mange andre hele verden over - er fan af dette battle royale spil, kan du udtrykke det mere tydeligt med netop denne mus.

Udover at have et fedt design, er den desuden også lækker at have i hånden helt indtil, der kun er dig og din makker tilbage mod det sidste squad. Derudover er den naturligvis udstyret med lys - som også kan slukkes efter ønske. DPI’en er på 3500, så du kan også snipe med stor præcision - denne kan også justeres efter behov.

Winner, winner, chicken dinner.

Musemåtter er en afgørende faktor når man spiller på computer. Har man en der er af upassende overflade, er for lille eller for glat, kan det påvirke ens skills på negativ vis.

Hos MerchShark har vi flere forskellige måtter med forskelligt print og af forskellige størrelser.

Hos os kan du eksempelvis købe en musemåtte med endnu et velkendt tema (af mange); Fortnite. Det har i lang tid været et af de mest spillede og streamede spil på computer og konsol. Musemåtten er af et lækkert anti-slip materiale der gør, at den ikke rykker sig rundt når man hurtigt skal out-builde fjenden i en afgørende sidste kamp mod Victory Royale. Størrelsen er desuden også passende; 30x80 cm - som kan opfylde mange menneskers behov.

Eat, sleep, Fortnite, repeat.


132
x-bet.co
100 kr.
152
gg
100 kr.
625
Nordic
699 kr.
787
Nordic
1599 kr.
1034
Nordic
1489 kr.