Lørdag startede den vel nok vigtigste kvalifikation for de danske hold nogensinde. Det var nemlig lørdag at kvalifikationen til PUBG Europe League startede for hold i west regionen. Det er den enorme liga som for competetive PUBG, er svaret på hvad LCS er for League of Legends. 


671
Nordic
699 kr.
187
gg
100 kr.
169
x-bet.co
100 kr.
1087
Nordic
1489 kr.
843
Nordic
1599 kr.

Det har været en blandet start for de danske hold, og formatet var da også noget "mærkelig" da første runde af kvalifikationen blev spillet med blot 11 hold på hver server, og man skulle altså blot klare sig til top 8 for at gå videre. 

Det var dog alligevel for meget at forlange af det nye power house fra Ambush, som tidligere i denne uge annoncerede tilføjelsen af Hoffmann fra Northern4 til deres lineup, i stedet for Skjold der var trådt tilbage. Det er klart at man ikke kunne forvente at holdet ville gå hele vejen med et nyt lineup, men at falde fra i en 11 teams gruppe hvor man blot skal ind i top 8, må dog fortsat være skuffende.

Vi har dog fortsat et par rigtig gode danske chancer, eftersom at Odense Esport og TMS Ringsted begge har vist gode takter i runde 1 og 2. Ligeledes har vi Qwerty klar til runde 3, og et MEGET spændende mix hold. 

Eftersom at Hoffmann valgte at forlade Northern4 til fordel for Ambush, så har PlayerJones sammensat et noget spændende mix hold. Holdet går under navnet Flødekartofler (Jonas og co. holder fast i de danske rødder, og det bliver fantastisk at se casters udtale det navn). Holdet består af følgende spillere:

PlayerJones
Stab
Larsen
Dingleraebs  

Den sidste del af kvalifikationen kan følges fra dette link, hvor det er muligt at se resultater mm. men der spilles fortsat over rigtig mange grupper, så det kan være svært at finde frem til den rette stream. 

Turneringen bør starte omkring kl. 16:00 i dag.