Der er rigtig mange gode producenter på markedet for gamer stole, og vi henviser selvfølgelig kun til de absolut bedste af disse. Vi har selv testet og afprøvet stole fra de bedste mærker, og det er kun disse som vi ønsker at have med når vi skal henvise jer til årets julegave. 

I starten var disse gamer stole kun henvendt til de professionelle folk indenfor esport, som kunne promoverer disse for deres fans, men henover især de sidste 2-3 år er det blevet en helt almindelige genstand på en hver gamers værelse. Vi kan heller ikke se grunden til hvorfor man skulle lade vær, da en gamer stol ikke nødvendigvis er dyre end den almindelige kontorstol.

Se 100 gamer stole

Hvis du ikke ønsker at se vores anbefalinger, kan du altid selv tage et kig hos  WEBdanes.dk som har Danmarks største udvalg.

Gamer stol - Max 999,-

I starten var det rigtig svært at få en ordentlig gamer stol til denne pris, da det ofte bare var en "almindelig" kontorstol, med lidt fancy farver. Du får fortsat ikke et vidunder af en stol, men der er kommet LANGT mere kvalitet ind på markedet i den billigste kategori. 

Pris 619,- ( Pris vinderen) 749,- (Bedste design til prisen) 999,-
Model Paracon RANGER  Nordic Gaming Challenger DON ONE Belmonte
Link Køb den her Køb den her
Køb den her

Gamer stol - Max 1.999,-

Nu er vi kommet frem til kategorien for de rigtig spændende stole, hvor man får en masse ekstra funktioner og komfort. MEN, dette er også kategorien hvor man hurtigt kan blive snydt, for der er mange producenter derude som laver stole til omkring 1.500,- men deres egentlig værdi matcher knap nok de bedste stole fra kategorien under 1.000,-. Vi har fundet 3 af de bedste indenfor budgettet, hvor du får en stol som matcher prisen.

Pris 1.199,- ( GDK ANBEFALING) 1.449,- (Stil + komfort) 1.989,- (Bedste brand)
Model NorthQ High Performance Nordic Executive DXRacer FORMULA
Link Køb den her Køb den her
Køb den her

Gamer stol - Ubegrænset budget

Hvis du for alvor skal slå dig løs kan du virkelig få nogle lækre stole, men du køber også nemt katten i sækken i denne kategori. Det er klart at man får mest value for money i kategorien under 2.000,-, men bevæger vi os længere op dukker der et par helt unikke og lækre gamer stole frem!

Pris 2.089,- (Bedste XL stol) 2.589,- (Bedste design) 4.399,- (BOSS....)
Model Arozzi Toretta XL AKRACING PREMIUM DXRacer BOSS
Link Køb den her Køb den her
Køb den her

Vi har udvalgt en række af produkter som vi ved matcher kvalitet og pris, men tag gerne et kig igennem det store udvalg som findes i Danmark.


114
F1
252 kr.
152
Call
365 kr.
51
Forza
395 kr.
259
PUBG
110 kr.
54
Dakar
268 kr.