Der er intet værre, end når ens computerspil pludselig fryser. Få sekunder efter virker det igen, og du er død. Ja, sådan går det ofte, hvis du har langsomt internet. Men der er ingen grund til det, da du bør bruge en del penge på at få en god forbindelse.

Du kan hurtigt og let sammenligne dine muligheder for hurtigt internet ved at kigge på en side som Bredbånd.dk. Her kan du sammenligne, hvor hurtig forbindelse du får, om der er begrænsning på forbrug og hvad det koster hver måned og over seks måneder. Når det kommer til fibernet, er der ikke nogle af abonnementerne, hvor der er cap på forbrug. Det skal du altid undgå, når du skal vælge nyt internet, for hvis du gamer, bruger du hurtigt dit dataforbrug. Plus du vil jo også gerne kunne downloade film osv. ved siden af eller i hvert streame dem i god kvalitet.

Fiber bredbånd er helt klart investering værd, så du kan benytte internettet maksimalt. Især i en familie hvor I alle sammen er online, er det en god idé med fiber og hurtigt internet generelt.

Hvor meget har du brug for?

Det er altid svært at sige, men generelt vil vi sige så hurtigt som muligt. Ok, I behøver måske ikke 1000/1000 endnu, ikke fordi det ikke ville være rart at have, men fordi hvis du kun kan få det gennem Yousee, så koster det 699 kr. om måneden. Hvis du har råd til at betale det, bør du dog gøre det, for det vil give hele familien en helt anden oplevelse.

Så kan I alle sammen bruge internettet maksimalt, men ellers kan I nok godt nøjes med en forbindelse på mindst over 100mbit. 300 vil for de fleste være en god idé, så burde I ikke kunne mærke forskel i, hvad I laver.

Men i sidste ende handler det selvfølgelig om, hvor meget og til hvad I bruger internettet. Hvis I streamer film, downloader og spiller computer samtidig, så skal I helt sikkert have en god forbindelse, for at det fungerer, som det skal.

Vi ved også godt, at de fleste vælger udfra, hvad der er muligt der, hvor de bor. For de fleste er det Yousee, og de er også gode i den forstand, at de har en stabil forbindelse, men det er ofte dyrere end deres konkurrenter.

Der er i hvert fald ingen grund til at have langsomt internet længere, for uanset hvor du bor i landet, har du mulighed for at få en god forbindelse til relativ få penge.


70
gg
100 kr.
816
Nordic
1489 kr.
52
x-bet.co
100 kr.
601
Nordic
1599 kr.
484
Nordic
699 kr.