Det er sjældent særlig spændende at tage toget, og derfor er flere da også begyndt at game, når de kører med offentlig transport. I bussen er der stadigvæk en del flere udfordringer forbundet med det, men det kan selvfølgelig sagtens lade sig gøre, hvis du spiller noget til din mobil.

Med din bærbar er det en lidt større udfordring i bussen, men det er intet problem med DSB, hvis du har en siddeplads. S-toget i København du nogenlunde samme udfordringer som med bussen, så her vil vi også anbefale dig, at du benytter mobilen.

Køb en let computer eller brug din mobil

Du kan i dag får en bærbar, der vejer alt fra ingenting til et powerhouse. Når du bruger den derhjemme, er det en fordel, at du har en tungere computer, som kan en masse. Men egentlig vil vi anbefale dig, at du har en stationær computer derhjemme, og så bruger du din bærbar, så du kan game, når du er på ferie eller i toget.

Med mobiler er de mest populære valg stadigvæk iPhone og Galaxy, som hele tiden kæmper mod hinanden. Hvis du køber en model med stor skærm, er det nok lidt sjovere at spille på en Android mobil i forhold til iPhone, dog er de kommet med på noderne med iPhoneX.

Sørg for at have masser af data

Hvis du vil spille online, skal du sørge for at købe et mobilabonnement med masser af data. Det koster ikke særlig meget at få masser af data, og til de store abonnementer er der stort set også altid fri tale og fri sms. Ikke at du har brug for fri tale, da du kigger efter data. Alle mobilselskaber har samme hastighed, så det er ikke her, at du skal bruge din tid.

Vælg det selskab med den billigste datapakke, og så behøver du ikke undersøge mere. Vi vil anbefale dig, at du starter med en mindre datapakke og så finder ud af, hvor meget data, du bruger. På den måde kan du finde en god aftale. Du kan altid sammenligne forskellige mobilabonnementer her.

Hvis du gamer meget på farten og generelt bruger meget tid på Youtube og Twitch, så kan du ligeså godt købe et mobilabonnement med fri data fra starten af. Det er ikke den største udgift, hvis du er sikker på, at du bruger meget data.

Køb gode høretelefoner

Med offentlig transport bør du respektere alle andre, som kører med toget, og dermed bør du ikke spille spil, hvor du skal kommunikere med andre. Du kan nøjes med at spille noget alene, eller du kan spille noget, hvor du ikke skal rende rundt med andre og dermed bliver nødt til at kommunikere.

Du kan købe nogle separate høretelefoner til dine pendlerture. Vi kan anbefale Bose eller Beats, så du også kan høre god musik, når du ikke gider game mere.


171
x-bet.co
100 kr.
675
Nordic
699 kr.
849
Nordic
1599 kr.
189
gg
100 kr.
1097
Nordic
1489 kr.