Du elsker gaming, så hvorfor egentlig ikke finde en partner, som har det på samme måde. Selvfølgelig kan du godt have en kæreste, som ikke elsker gaming, men det gør blot mange ting lettere i din hverdag, hvis I er på samme bølgelængde.

Ellers kan du let risikere, at din partner bliver sur på dig, hvis du har valgt at game for længe. Vi kunne også have skrevet et indlæg om, hvordan du kan kombinere gaming og kærlighed, hvis din partner ikke er til gaming, men hvis du ikke har nogen kæreste endnu, så kan du ligeså godt gå efter den optimale gaming-partner. Your partner in crime som elsker alt fra Fortnite til GTA.

Her får du svaret på, hvordan du finder sådan en partner.

Online er lettest

Det er klart, at når du vil have en partner, som elsker gaming, så er det en fordel at kigge mod internettet. Det er især en rigtig god idé at chatte i fora, så du på den måde øger din mulighed for at møde nogen, som har samme interesse som dig.

Men også datingapps og datingsider er gode, fordi du her kan skrive, hvem du er, og så vælger folk dig ud fra, om de har det på samme måde. Hvis du er i tvivl om, hvilke datingsider du kan benytte, så kan vi anbefale datingmatcher.dk, da de her skriver om de forskellige datingsider.

Men alt fra Tinder til Match.com kan være gode forslag. Det er især godt med nogle datingsider, hvor du kan skrive mere om dig selv og dine interesser. Men vi ved godt, at mange benytter apps, hvor du matcher med andre via deres billede, så lad os kigge nærmere på hvordan du øger din mulighed for at finde en gamingpartner.

Billeder hvor du gamer

Det er en god idé at have nogle billeder med dig, hvor du gamer. På den måde frasorterer du allerede fra starten en masse personer, som finder gamere dovne. Dating handler ikke om at finde en masse, som du kan matche med. Det handler om at matche med den helt rigtige person, og derfor skal du vise, hvem du er.

F.eks. kan du tage nogle billeder, hvor du gamer derhjemme og et sammen med dine venner, hvor I er til gamer-arrangement. Selvfølgelig bør du kombinere alt dette med andre billeder, så din kommende partner kan se, at du også laver andre ting. Altså hvis det rent faktisk er tilfældet.

Skriv hvorfor du elsker gaming

Profilteksten er vigtig, hvis du vil finde en god partner. Skriv om hvorfor du elsker gaming, og hvad du foretrækker at spille. Hvis du også laver andre ting i dit liv, så skal du selvfølgelig også skrive det.

Det hele handler om at være åben, så du på den måde øger din egen mulighed for at finde en partner,som er vild med gaming. Ofte er det bedre at være ærlig end at lave en datingprofil, som ligner alle andre.

Prøv det af i et par måneder inden du beslutter dig for, at det ikke virkede.


54
Dakar
268 kr.
51
Forza
395 kr.
152
Call
365 kr.
84
Farming
223 kr.
259
PUBG
110 kr.