Hvis du kender nogle, som går til en dyr sportsgren som speedway, så ved du, at det koster mange penge at blive en af de bedste. Tidligere var det ikke så dyrt at komme i gang med at blive gamer, men i dag er konkurrencen benhård, hvis du vil leve af det.

I dag er det ikke nok, at du bare køber en computer, og så er du i gang. Det kræver mange timers træning hver eneste dag, og så skal du også have alt det rigtige udstyr, for ellers har du en ulempe i forhold til dine konkurrenter.

Grunden til at det bliver dyrere er, at alle i hele verden kan være med til at game, så der er hård konkurrence om at være dem, som kommer til at leve af det. I Danmark klarer vi det relativt godt i forhold til vores størrelse, men det kræver hårdt arbejde, hvis vi skal fortsætte med at være gode til gaming.

I fremtiden kommer vi helt sikkert til at se flere forældre, som bruger mange penge på deres børns drøm. Det ville have virket absurd for 20 år siden, men nu lever vi i en tid, hvor forældrene selv er vokset op med gaming, og der er ikke noget stigma længere, når det kommer til gaming. På samme måde som ingen finder dig underlig, hvis du bruger mange penge på, at din søn bliver professionel fodboldspiller. Lån penge nu vil være en situation, som mange let kan ende med at stå i.

Træning koster penge

Tidligere var det nok at spille en masse computerspil selv, hvis man ville blive god. Men vi ser en udvikling, hvor man bliver nødt til at have en træner for at blive en af de bedste. Derfor har der også allerede været historier om forældre, som hyrer ældre gamere til at gøre deres børn bedre. Lige nu er det måske mest en sjov historie, men i fremtiden kommer det til at ske oftere. Den slags koster selvfølgelig penge, så måske er det det, som forældre sparer op til i fremtiden.

Hvis du vil være en af de bedste, bliver du selvfølgelig nødt til at have en træner, som kan lære dig om gaming. Strategi er en kæmpe del, så det er vigtigt, at man hele tiden træffer de rigtige beslutninger, når man spiller. Det kræver træning.

Sæt masser af tid af til det

Det kan virke som et underligt råd at sige, at dit barn skal sætte tid af til at game, men hvis dit barn skal være professionel en dag, er der ingen vej udenom. Heldigvis har de fleste børn lyst til at blive bedre til computerspil, men der vil helt sikkert være nogle ting, som de ikke gider træne.

Noget af det sværeste bliver også det psykiske, for vi lever i en tid, hvor skoler osv. har stort fokus på computerspil, som noget dårligt. Men hvis du i fremtiden ender med at leve af det, så giver det ingen mening at tænke på denne måde.

Det er vigtigt, at vi lader børn gå efter det, som de gerne vil i livet.


84
Farming
223 kr.
114
F1
252 kr.
51
Forza
395 kr.
162
Battlefield
368 kr.
54
Dakar
268 kr.