Da PUBG Corp. og Starladder annoncerede deres fremtidige samarbejde om en europæisk liga, begyndte spekulationerne på: hvem bliver mon inviteret? 

Adgang til ligaen sker gennem følgende kvalifikationssystem:

  • de regionale kvalifikationsrunder - online
  • LAN-kvalifikation

Alle kan deltage i de online kvalifikationsrunder - regionerne hedder her Europe: West, Europe: East og Middle East and Africa. Deltagelse ved LAN-eventet kræver en succesfuld kvalifikation eller en direkte invitation - og netop disse invitationer er i dag blevet offentliggjort. 15 af slagsen er blevet sendt ud, og her er de inviterede hold:

LAN-eventet kommer til at foregå i Kiev, Ukraine hvor Starladder har sit hovedkvarter. Her vil der fra den 10. til den 16. december bliver spillet LAN-kvalifikation i CyberSport Arenaen. 17 vindere fra de åbne kvalifikationsrunder vil slutte sig til de 15 inviterede hold, hvorefter de alle vil blive fordelt i to grupper - 16 hold i hver. Efter 15 runder, vil de otte bedste hold fra hver gruppe gå videre til det endelige stadie, hvor yderligere 15 runder spilles.
De 10 bedste hold vil derefter modtage en invitation til den første sæson af PUBG Europe League, mens de resterende seks hold vil starte sæsonen i the Contenders League. Processen forklares grafisk herunder:

Og nu sidder du måske og tænker: hvor er FaZe og Team Liquid? hvorfor er de ikke blevet inviteret?
Det forventes at seks hold vil modtage en direkte invitation - uden om al kvalifikation - til den europæiske liga. Ud fra de inviterede hold og de deltagende hold ved de åbne kvalifikationer online - hvor vi også har en del danske hold - vurderer vi at følgende hold er mest sandsynlige til at være i denne gruppe:

  • Team Liquid
  • FaZe Clan
  • Ninjas in Pyjamas 
  • Team Vitality
  • Pittsburgh Knights
  • NaVi

Professionel PUBG går for alvor en travl tid i møde, så spænd sikkerhedsselen og følg med her på siden så du ikke går glip af noget!70
gg
100 kr.
484
Nordic
699 kr.
816
Nordic
1489 kr.
601
Nordic
1599 kr.
52
x-bet.co
100 kr.