Det kræver efterhånden rigtig mange penge, hvis man gerne vil have optimeret sin computer, så den indeholder det nyeste hardware.


259
PUBG
110 kr.
114
F1
252 kr.
51
Forza
395 kr.
54
Dakar
268 kr.
162
Battlefield
368 kr.

Det er ikke langtid siden, at der kom en helt ny 20-serie af grafikkort på banen, men skal du have fat i de bedste, kommer du hurtigt af med over 10.000 kroner. Hos Elgiganten kan du eksempelvis købe det nye MSI GeForce RTX 2080 TI Gaming X Trio 11g grafikkort, og det står til den nette sum af 10.039 kroner.

Det kræver derfor, at man har fyldt sparegrisen rigtig godt op, eller finder frem til et billigt lån hvis der skal være råd til de nyeste grafikkort, og endnu mere, hvis både processor, ram og drev skal kunne følge med.

Det kan derfor være en kostelige affære at være gamer, og vi kommer derfor med lidt råd til, hvordan du kan få råd til det nyeste hardware.

Husk altid at få penge for det gamle

Det kan være logisk, men du ville blive overrasket over hvor mange mennesker, der glemmer at de har masser af penge liggende i deres nuværende maskiner.

Mange køber derfor helt nyt, og gemmer bare de gamle ting væk i stedet for at sælge dem. Det forøger ikke ligefrem deres værdi, og derfor handler det om at få solgt hurtigst muligt, når man skal have skiftet hardware i sin PC.

Kan du hente flere tusinde kroner ved at sælge dit gamle grafikkort, så er det da et snap-call.

Hold øje med Cyber-Monday og andre tilbud

I efteråret plejer det at vælte ind med tilbud på masser af lækkert hardware fra de gode producenter. Når det er blevet tid til Black Friday eller Cyber Monday er det især mange ting til gamer-pc’ere, der er blevet sat ned.

Det er slet ikke unormalt, at man kan få et lækkert grafikkort til den halve pris af, hvad det normalt ville koste. Så skal du have opgraderet dit hardware, eller skal du først til at investere i en ny gamer-pc, så er det en god ide at vente til der kommer tilbud i slut november måned

Har du et dyrt abonnement?

Hvad enten det er fitness, mobil eller forsikring, så sidder rigtig mange danskere og betaler for mange penge for det abonnement, som de har.

Det er især forsikringer, der kan være overbetalt. Har du en bil, og tegnede du din forsikring inden du fyldte 25, så er der en god sandsynlighed for, at du betaler alt for meget for din forsikring. Giv et kald til dit forsikringsselskab og sig, at du har fået et godt tilbud hos en konkurrent, og så skal de nok skynde sig at forhandle en bedre pris på plads for dig.