Efter de sidste online kvalifikationsrunder blev spillet for en uge siden, blev den endelige line-up til OMEN Trophy: PUBG ved ESWC i Paris annonceret. Udover de fire hold, der sikrede sig en plads gennem kvalifikationen, er yderligere 12 hold blevet inviteret til eventet.

En af de organisationer, som modtog en invitation var Copenhagen Flames. De fik efterfølgende travlt med at finde et hold, som kunne repræsentere dem ved eventet, da deres eget hold blev opløst for godt to måneder siden. De valgte at gå med Northern4, hvor en tidligere Flames spiller befinder sig. Dette kom naturligt, da Flames betragter holdet som det bedste i Danmark, uden en organisation i ryggen.

Det er så i morgen at det hele går løs. Over tre dage vil de 16 deltagende hold spille 15 runder i alt - fem pr. dag - hvorefter der vil blive fundet en vinder. Ud af den samlede præmiepulje på 50.000€, kan førstepladsen se frem til 20.000€ af dem - der er præmier til top otte. Turneringen vil køre fra i morgen - den 28. oktober - til og med tirsdag den 30.:

Holdene kommer til at spille i et professionelt miljø, da ESWC har sørget for et dedikeret område til spillerne. HP, som sponsorerer eventet, forsyner spillerne med 80 OMEN pc'er og hvad der ellers kræves for at afvikle en god turnering.
Northern4, der fik en samlet fjerdeplads ved DPL#2 og vandt HK Lan, har bevist at de kan være med i toppen herhjemme, men nu skal de bevise det samme internationalt. Og dette bliver ikke nemmere når man står over for hold som Ninjas in Pyjamas og Team Vitality. Alt held og lykke til gutterne herfra!

De 16 deltagende hold er:

Kvalificerede hold

●  Tollenz Lions 
●  Supremacy
●  beGenius
●  400IQ

Inviterede hold

●  Ninjas in Pyjamas
●  Vitality
●  Moonwolf
●  Wizard Esport Club
●  Penta Sports
●  ALTERNATE aTTaX
●  Copenhagen Flames
●  3DMAX
●  Team Reciprocity
●  HAVU Gaming
●  GameWard
●  Team Dizlown

Turneringen kan følges live på eswc.com fra i morgen. 407
Nordic
699 kr.
701
Nordic
1489 kr.
490
Nordic
1599 kr.
9
gg
100 kr.
5
x-bet.co
100 kr.