Der var lagt op til et brag af en afslutning her til aften, da DPL#2 finalen blev spillet. Tre runder på Erangel var hvad der manglede. Nye features i replay-systemet, en healthbar og en tydelig damage-counter for hvert skud der gik ind, skruede op for intensiteten og holdt os opdateret på alt hvad spillerne så og mærkede in-game. 

Før kampstart blev vi også opmærksomme på at et af favoritholdene, TMS Ringsted, endnu en gang stillede op med en substitute. MeToR overtog Glorious' plads, da han har valgt at forlade holdet. 

1. Aftnens første runde startede, som sædvanligt med enkelte kills her og der, men StanSnow fra Worms åbnede ballet da han wipede alle fire Hype spillere alene. Lidt efter hev Game of Throws syv kills hjem på kort tid, da fire-fem hold ramlede sammen. 

Krillian fra Odense Esport overraskede mud0w og Feverish fra TMS, da han trådte frem fra sit skjul bag en sten og lod grozzaen gøre sit arbejde. TMS fik en 6. plads.
WHOAREYOU (WAY) spillede en sikker runde og med tre mand tilbage mod Krillian fik holdet en suveræn start på aftnen. Seks kills og en chicken dinner forstærker deres greb om førstepladsen, da de øger afstanden ned til TMS Ringsted fra 16 til 188 point.

2. Under anden runde var det så Hoffman's tur til slår det første hold - det blev Kinetic - ud. Han forsvarede sin holdkammerat MarkP7 over for Jetfango, og gutterne fra Northern4 bevarede dermed deres chance for et win lidt længere.
TMS Ringsted røg ud på en 5. plads, og med en 4. plads og otte kills til Odense Esport, betød det at de overtog andenpladsen forud for den sidste runde. Alt imens, lod det til at WHOAREYOU havde fundet opskriften på succes. De deltog igen i rundens afsluttende cirkler, hvor de stod i en 2v2 over for Extempore. clib og Berendxd havde dog ikke andet på sinde end sejr. De lukkede runden med 6 kills.
Holdet er blevet drillet lidt med deres held og afhængighed af military-base cirkler, men de beviste at disse påstande blot er tom snak. Deres rotationer har været stærke og deres wins taler blot for, at de er holdet med den bedste tilpasningsevne i forhold til end-game cirkler.

Med en afstand til andenpladsen på 344 point, skulle der altså en elendig runde til, hvis WAY ikke skulle løbe med førstepræmien på de 10.000 kr. 

3. DPL#2's sidste runde startede dårligt for TMS Ringsted, der måtte nøjes med en 16. plads. Med TMS ude var Odense Esport sikret en andenplads, og som kommentator Jafet efterlyste før kampstart, betød det at holdet kunne taget sikkerhedsselerne af og spille super aggressivt - de havde intet at tabe, men alt at vinde. Odense styrtede rundt på deres to-seater bikes og tog alle de kills de kunne komme i nærheden af. Efter et knock på en spiller fra Danelaw, fløj gutterne op på bakketoppen og gjorde det af med resten af holdet.

WAY forsøgte imens at holde lav profil, men under en rotation blev tre af holdets fire spillere nedlagt. Det blev altså aegOGbacon's job at holde førstepladsen uden for Odense's rækkevidde, med hans bedste imitation af en slange. 
Odense Esport fortsætte blodbaddet igennem hele runden uden at miste én eneste spiller. Deres aggressive spillestil betød også, at HjortdalN ender med at spotte aegOGbacon og sender WAY ud på en fjerdeplads.
Odense lukker runden med vanvittige 16 kills, og i sidste ende betalte det sig at gå all-in. Odense Esport vinder nemlig DPL#2 med 72 point. 
Gutterne formåede i den grad at udnytte en uheldig runde hos WAY, og kan altså slutte aftnen 10.000 kr. rigere. WHOAREYOU tager andenpladsen og de tilhørende 3.500 kr., og TMS Ringsted nupper tredjepladsen og 1.500 kr.

Den endelige stilling ved DPL#2 kan ses herunder:


490
Nordic
1599 kr.
701
Nordic
1489 kr.
407
Nordic
699 kr.
5
x-bet.co
100 kr.
9
gg
100 kr.