Efter tredje omgang af fire, er det endnu et gang et nyt hold, der slutter dagen på toppen. WHOAREYOU startede aftnens kampe på en andenplads, og slutter altså i top efter at have skubbet Odense Esport af pinden. Der er dog kun 16 point ned til TMS Ringsted så intet er sikkert endnu.


114
F1
252 kr.
152
Call
365 kr.
162
Battlefield
368 kr.
259
PUBG
110 kr.
54
Dakar
268 kr.

Med endnu en military-base zone, vinder netop WHOAREYOU den første runde med 10 kills. På anden- og tredjepladsen finder vi holdene Danelaw og DenDenMushi. Holdene, der ellers har haft en meget dårlig start, slutter på en henholdsvis anden og tredje plads. Især sidstenævnte beviser, hvordan én god runde kan gøre en kæmpe forskel. DenDenMushi slutter dagen på en 11. plads, mens Danelaw desværre må holde fast i bundplaceringen.

Runde to bliver til TMS Ringsted's første chicken dinner med 8 kills. TMS slår Northern4 lige på målstregen, da de gambler med et push på open-field, hvilket altså fungerer for dem i sidste ende. 

QWERTY vinder aftnens sidste runde med 9 kills og holder dermed fast i deres top-fem placering. Det viser sig at det ikke er det store problem for gutterne, at opstøve snakes i de sidste cirkler. 

Stillingen forud for den sidste runde af DPL#2 er:

Vinderen af DPL#2 findes torsdag i næste uge, hvor de sidste runder bliver spillet. Se med inde hos Jafet fra kl. 19!