Efter en uges pause var GLL igen tilbage i går aftes med turneringens femte runde. Det var en fremragende uge for de danske spillere i den europæiske region, der sluttede dagen med gode resultater. 

Lad os dog starte med CIS & Turkey, hvor det hidtil bedste hold - RandomFriends - blev skubbet af førstepladsen, efter at have siddet der i de første fire uger. Dermed blev det tid M19's tid til at bevise, hvorfor de vandt den sidste sæson af GLL - de slutter ugen som nummer ét, men har fortsat kun en samlet fjerdeplads i regionen.

I EU så vi stærke præstationer fra danske spillere oppe i alpha divisionen. Loot Goblins, med hamster og bjorN på holdet, tog en samlet andenplads kun overgået af Team Liquid, mens Elgiganten Gaming og Savage tog tredjepladsen denne uge.
For at finde de øvrige danskere skal vi ned i bravo divisionen, hvor Ambush Esport og Odense Esport fortsat befinder sig. Odense slutter i denne uge på en sjetteplads og Ambush på en ottendeplads. De fik for et par uger siden også selskab af Ziphon og G2 Esports, som lige siden har haft svært ved at kravle op i alpha divisionen igen - de slutter på en 12. plads.

I NA var det en hård uge for GustavQQ og Wookiebookie på Team Dignitas, efter nogle stærke præstationer fra regionens top fire, og nogle vanskelige cirkler. Holdet slutter på en 11. plads, men forsvarer fortsat sin samlede femteplads.
Vi har dog ikke kun dårlige nyheder fra den anden side af Atlanten. Efter at Ghost Gaming og BALLOC røg ned i bravo divisionen i sidste uge, har de på alle måder bevist at det ikke er der de hører til. Én uge i bravo og én overbevisense førsteplads sikrer dem igen en plads i alpha - de har fortsat en samlet sjetteplads i regionen.

Der vil være endnu en pause inden den sjette og sidste uge af de indledende runder ved GLL spilles. Turneringen vender nemlig først tilbage igen torsdag den 1. november, hvor kampene vil følge dette skema. Runderne bliver selvfølgelig vist på GLL's officielle twitch-kanal.


51
Forza
395 kr.
114
F1
252 kr.
152
Call
365 kr.
84
Farming
223 kr.
54
Dakar
268 kr.